« Ostali sportovi
objavljeno prije 8 godina
EUROSPORT

Chris Evert i John McEnroe na Eurosportu ponovno komentiraju Roland Garros

Chris Evert i John McEnroe na Eurosportu ponovno komentiraju Roland Garros, a pridružuje im se još jedna legenda - Ilie Nastase

Legende komentiraju Roland Garros
Legende komentiraju Roland Garros (Eurosport)
Više o

Roland Garros

,

John McEnroe

,

Eurosport

,

Chris Evert

Eurosport je objavio da se Chris Evert, nekadašnja prva tenisačica svijeta koja je 18 puta osvojila  Grand Slam i John McEnroe, sedmerostruki osvajač Grand Slam titule, vraćaju na svoja komentarska mjesta na ovogodišnjem Roland Gar­rosu. Po prvi puta će im se pridružiti i Ilie Nastase, slavni rumunjski tenisač, osvajač 2 Grand Slama i bivši prvi igrač svijeta. Oni će zajedno biti dio ovogodi­šnje zvjezdane postave Eurosporta.

Ljubitelji tenisa moći će uživati u njihovim stručnim komentarima tijekom prije­nosa uživo, studijskim analizama mečeva i programu posvećenom French Ope­nu poput poznate emisije „Game, Set & Mats". John McEnroe se u „Game, Set & Mats" vraća kao „povjerenik" koji će uvesti reda u svijet tenisa. 

McEnroe se nada boljoj sreći u ulozi „povjerenika", obzirom da su svi njegovi prošlogodišnji zahtjevi za promjenama pravila poput trostrukog povećanja nov­čanih nagrada za pobjednike seniorskih parova, zabrane korištenja pauze za toalet te dozvole za razbijanje jednog reketa po setu, bili redom odbijeni.

Sa zvjezdanom postavom komentatora i stručnih suradnika, Eurosport će svim obožavateljima predstaviti ono najbolje od tenisa. Mats Wilander, sedmerostru­ki osvajač Grand Slamova koji je tri puta pobijedio na French Openu, Španjolac Alex Corretja, dvostruki finalist French Opena, Austrijanka Barbara Schett, biv­ša sedma tenisačica svijeta i trener Serene Williams Patrick Mouratoglu, čine ekipu koja će se gledateljima javljati s teniskih terena i iz studija Eurosporta, središtima svih zbivanja na Roland Garossu.

Chris Evert je izjavila: „Eurosport je nedvojbeno europski dom Grand Slam turnira, posebno Roland Garrosa, ali i  svih drugih Grand Slamova diljem svije­ta. Uzbuđena sam što ću biti u mogućnosti približiti obožavateljima njihove ju­nake, događanja na terenu i sjajne trenutke koji se mogu doživjeti samo na o­vako velikim turnirima."

John McEnroe je izjavio: „Veselim se ponovnoj suradnji s Eurosportom na Roland Garrosu. Uvijek uživam biti u Parizu i komentirati odlične mečeve na French Openu. Sjajno sam se zabavio prošle godine kao povjerenik tenisa tako da sam i ove godine odlučio prozvati se povjerenikom. Pratite Eurosport, od po­vjerenika  saznajte kako stvari zapravo stoje i uživajte u French Openu."

„Posjet Parizu i ulazak na Roland Garros je za mene uvijek poseban trenutak koji budi divne uspomene na moju pobjedu iz 1973. Volim zabaviti obožavatelje kada sam na terenu i ne mogu dočekati učiniti isto i na ekranu uz Eurosportov tim.", izjavio je Ilie Nastase.

Peter Hutton, glavni izvršni direktor Eurosporta je izjavio: „Ponosni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu na Roland Garros nedvojbeno najboljem ti­mu stručnjaka. Eurosportova zvjezdana postava dokaz je da za ljubitelje tenisa osiguravamo najpoznatija imena iz svijeta tenisa i junake koji će najbolje preni­jeti uzbuđenje Roland Garrosa publici u svakoj zemlji u kojoj se Eurosport emi­tira".

Eurosportov tim također uključuje i ostala velika imuna kao što su:  Nicolas Kie­fer, bivši četvrti igrač svijeta koji će zapaliti strast navijača u Njema­čkoj,  Choncita Martinez, pobjednica Grand Slam turnira i trenutna kapetanica španjolske Davis i Fed Cup reprezentacije. Jonas Björkman će pokrivati Šved­sku dok će Henry Leconte i Marion Bartoli komentirati mečeve gledateljima u Francuskoj.

Italija će uživati u komentarima Adriana Panatta, pobjednika French Opena iz 1976. Panatta ima važnu ulogu na ovogodišnjem French Openu. Po prvi puta u svojoj karijeri imat će čast predati trofej Coupe des Mousquetaires ovogodiš­njem muškom pobjedniku French Opena.

Cilj Eurosporta je omogućiti obožavateljima uživanje u ekskluzivnom sportskom sadržaju na više zaslona, te će svaka minuta sa svakog terena Roland Garrosa biti dostupna na Eurosport Playeru.

17.05.2016. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh