Muškarci
99:1

Muškarci također mogu oboljeti od raka dojke

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Muškarci također mogu oboljeti od raka dojke, pokazalo je istraživanje provedeno na Artemis Health institutu u indijskom gradu Gurgaonu. Muškarcima se u grudima također mogu… više »

muška menopauza

I muškarci prolaze kroz klimakterij

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

Iako se o tome u javnosti puno ne govori, muškarci također na prijelazu između dva životna razdoblja prolaze kroz "ludovanje" hormona. Medicinski rječnikom nazvana Klimakterium virile,… više »

EVERYBODY HURTS

10 pjesama koje će rasplakati i muškarce

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

Britanska udruga glazbenika PRS for Music provela je istraživanje i sastavila popis od deset pjesama koje mogu rasplakati i muškarce, a prvo mjesto je uvjerljivo zauzela "Everybody… više »

DA, DA

Muškarce privlače žene s dugim rukama

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

Za razliku od uvriježenog mišljenja, muškarce na ženama ne privlače najviše duge noge ili bujne grudi. Naime, istraživanje znanstvenika sa Sveučilišta South Wales… više »

PODIVLJALI HORMONI

Muškarci nabijeni testosteronima loši su šefovi

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Visoka razina testosterona kod osoba na rukovodećim pozicijama može imati negativne posljedice na poduzeća, jer su testosteronom nabijeni menadžeri skloniji lošim poslovnim potezima,… više »

OSNOVE FUNKCIONIRANJA

Što svaki muškarac mora znati o ženskom mozgu?

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Ne postoji takva stvar poput uniseks mozga, tvrde neuropsihijatri. Pogledajte što svaki muškarac mora znati o ženskom mozgu. Žena prolazi dva puta kroz adolescenciju - nitko to… više »

PRILIKA ŽIVOTA

Snimite reklamu za Nokiu N8 s Pamelom Anderson

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Broj prodanih iPhonea u svim inačicama penje se u neslućene visine, Googleov Android polako preuzima primat operacijskog sustava pametnih telefona, a Nokia želi zadržati prvo mjesto u svijetu… više »

OPASAN TREND

Injekcijom vazelina do većeg penisa

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Muškarci koji pate od nedostatka samopouzdanja zbog veličine svog 'ponosa' često dolaze na opasne ideje. U Aziji su se tako dosjetili u penis ubrizgati vazelin i druge masti na bazi… više »

DIJAMANTNI ŽILET

Nijemci uvode revoluciju u brijanje s britvicom

objavljeno prije 10 godina

Kompanije na razvoj britvica već godinama troše velike količine novca namijenjenog za istraživanje i razvoj, ali pravih inovacija zapravo nema - sve se uglavnom svodi na povećanje… više »

KVANTITETA I KVALITETA

Kemikalija bisfenol A uzrokuje mušku neplodnost

objavljeno prije 10 godina

Novo istraživanje pokazalo je da je kemikalija bisfenol A (ili BPA) povezana s manjom kvalitetom sperme. BPA se najčešće koristi za izradu plastike ili pakiranja hrane i pića i ljudi… više »

DVA SVIJETA

Zašto veze s mlađim ženama nemaju budućnost

objavljeno prije 10 godina

Brojni muškarci sanjaju o spoju s mlađom ženom, a nije rijetkost i da napuštaju svoju dugogodišnju vezu ili brak zbog mlađe ljepotice. Između takvih partnera generacijska… više »

POVEĆAN RIZIK

Pretili muškarci ranije umiru

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Istraživači su pratili 5.000 danskih vojnih obveznika između 20 i 80 godine i zaključili kako se muškarci koji su bili pretili u dobi od 20 godina suočavaju s doživotnim udvostručenjem… više »

URADI SAM

SpermCheck – test kojim sami provjeravate svoju spermu

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Jedan od sedam parova ima problema sa začećem, a većina njih pretpostavlja da je za to ''kriva'' žena. Ipak, polovica svih slučajeva neplodnosti povezuje se s lošom spermom. Srećom,… više »

LET THE MUSIC PLAY

Zatražite njen broj dok svira romantična glazba

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Želite spoj? Želite da vas drugi primijete? Vrijeme je za malo glazbene pomoći. Naime, u istraživanju koje su proveli francuski stručnjaci sa Sveučilišta Bretagne-Sud, objavljenom u… više »

SRAMEŽLJIVI I MRŠAVI

U trendu su osjećajni muškarci s raščupanom kosom

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Vremena kada su muškarci željeli izgledati kao David Beckham su prošla - metroseksualci više nisu u modi. Dečke sa savršeno počupanim obrvama, koji od glave do… više »

skrolaj na vrh