« Muškarci
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
ZNANSTVENO DOKAZANO!

Pouzdan način da procijenite veličinu njegovog penisa

Znanstvenici iz Južne Koreje pronašli su način da „izmjerite" nekome dužinu bez da za to koristite ravnalo

Fotografija vijesti
Više o

seks

,

muškarci i žene

,

veličina penisa

,

najveći penis

O korelaciji veličine penisa i nekog dijela tijela napisane su tisuće i tisuće stranica „stručnih" tekstova, ali velika većina takvih teorija naprosto ne drži vodu kad ju se znanstveno provjeri.

Ne ulazeći u to čini li veći i duži penis nekoga boljim ljubavnikom, možemo reći da su mjere muškog spolnog organa preokupacija velikog broja muškaraca, ali i žena.

Čini se da su znanstvenici iz Južne Koreje ipak pronašli način da „izmjerite" nekome dužinu bez da za to koristite ravnalo. Naime, tajna leži u odnosu dužine prstenjaka i kažiprsta.

Što vam je manja razlika u njihovoj duljini, statistički je veća šansa da imate dulji penis.

Znanstvenici tvrde da su ove dvije stvari povezane kroz izloženost fetusa testosteronu i drugim hormonima u maternici. Osim toga, razlika u duljini ova dva prsta utječe i na muškarčev broj spermija, šansu za srčani udar, dlakavost i broje druge stvari.

Istraživanje provedeno na 144 muškarca na Sveučilištu Gachon pokazalo je da penis prosječnog muškarca ima 7,7 centimetara u potpuno spuštenom stanju, dok je prosječna duljina u punoj erekciji 13,7 centimetara.

Prosječan odnos duljine kažiprsta i prstenjaka bio je 0,97 u korist prstenjaka, a ovaj je broj među ispitanicima varirao između 0,88 i 1,12. Ove su razlike teško uočljive laičkom oku, ali su se pokazale iznimno važnima za procjenu duljine penisa.

Iako ovaj „test" nipošto nije 100 posto pouzdan, vjerujemo da vas to neće spriječiti da uz dobru ispriku (primjerice, gatanje iz dlana) u svega nekoliko sekundi procijenite ima li smisla truditi se oko frajera koji vam se sviđa.

04.01.2012. 12:29:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ona
    06.01.2012. 13:46
    :(
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh