Muškarci
ZNANSTVENO DOKAZANO!

Pouzdan način da procijenite veličinu njegovog penisa

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

O korelaciji veličine penisa i nekog dijela tijela napisane su tisuće i tisuće stranica „stručnih" tekstova, ali velika većina takvih teorija naprosto ne drži vodu kad ju se znanstveno… više »

KAO U VICEVIMA

Muškarci sanjaju o plavušama, ali žene brinete

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Kad ih se upita o tome kakve djevojke i žene najviše vole, većina će muškaraca kao iz topa ispaliti - plavuše. S druge strane, čini se da brinete ipak „pobjeđuju"… više »

otac i sin
OTAC GODINE

Vodič kako biti dobar tata

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Biti roditelj, pogotovo najbolji mogući, nije nimalo lak posao, ma koliko knjiga pročitali, savjeta poslušali ili filmova pogledali rođenje djeteta, pogotovo prvoga, pokazuje svu… više »

NEKADA SE I TO DOGODI

Kako savršeno odglumiti orgazam - vodič samo za muške oči

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Liječnici se sve češće sreću s muškarcima koji pate od tzv. sindroma "odgođene ejakulacije", delayed ejaculation iliti DE, i koji su zbog tog poremećaja primorani odglumiti… više »

COOL GEEKOVI

Pogledajte kako pravi frajeri prose svoju djevojku

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Na svijetu postoje dvije vrste muškaraca. U prvu skupinu spadaju oni poput vašeg dečka koji misli da se idealna prosidba sastoji od izlaska u lokalnu gostionu, gdje će vam… više »

DIJAMANTI SU ZAUVIJEK

Vodič za muškarce: Kupovina nakita za voljenu osobu

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Svi muškarci znaju da žene vole nakit i da bi zlatni prsten ili ogrlica bili idealan dar za nadolazeće blagdane, no činjenica je da se momci ne snalaze u zlatarnicama, a cijene koje u… više »

BOLJE OD SMS PORUKE

Kratki vodič za kupovanje cvijeća za macho mužjake

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Poklanjanje cvijeća djevojkama i suprugama polako, ali sigurno postaje zaboravljena navika, posebice među mlađim generacijama okrenutima gadgetima, tehnologiji i društvenim mrežama.… više »

POTRAGA ZA SAVRŠENIM

Imamo matematički odgovor na vječno pitanje - Zašto ste još uvijek sami?

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Jednog je kišnog dana gospodnje 1999. stanoviti znanstvenik i matematičar Tristan Miller zaključio kako su njegove šanse da ikada nađe djevojku minimalne. Budući da mu nije… više »

UPS!

Uzimate puno lijekova? Pazite se impotencije!

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Za muškarce koji uzimaju više lijekova za razna zdravstvena stanja povećana je opasnost od erektilne disfunkcije, jer se ona ne može objasniti samo tim bolestima, objavljeno je… više »

MALO JE POTREBNO

Usporite gubitak kose

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Muškarci počinju ćelaviti na tjemenu i na prednjem dijelu glave. To može dovesti do potpune ćelavosti. Ženski gubitak kose je obično ograničen na stanjivanje, te one rijetko potpuno… više »

OPREZ

Utječu li sjedala bicikla na impotenciju?

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Najnovije istraživanje ispitalo je utječu li sjedala na biciklima  na erektilnu disfunkciju piše portal B92.  mjerenjem pritiska na arteriju koja snabdijeva penis krvlju.… više »

POZITIVNE PROMIJENE

Očinstvo pomaže pri prestanku pušenja

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Nije novost da očinstvo mijenja sve, no novo istraživanje pokazalo je kako su promijene puno dalekosežnije od ustajanje tokom noći kako bi se uplakanom potomku promijene pelene. Znanstvenici… više »

MUŽEVNOST

Biti privlačan uopće nije teško

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Iako su ljudi često nezadovoljni svojim cjelokupnim izgledom ili izglednom nekih dijelova tijela, to naravno nije jedina stvar koja osobu čini atraktivnom. Osobnos je ono što djeluje… više »

SAVJETI MUŠKARCIMA

Pet tema koje svaki frajer mora izbjegavati na prvom spoju

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Nije nam namjera reći muškarcima kako bi trebali živjeti i voljeti (zapravo jest, ali previše smo iskusne da to baš tako javno objavimo) ali budimo iskreni - većina… više »

VJEROVALI ILI NE

Ekonomska kriza tjera muškarce na nevjeru

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Pored svih onih negativnih posljedica koje globalna ekonomska i financijska kriza ostavlja na život prosječnog malog čovjeka, znanstvenici iz Kansasa otkrili su još jednu, pomalo… više »

skrolaj na vrh