Lifestyle BODY&SOUL
DOKAZANO

Za mršavljenje je bolje uzeti osobnog trenera nego ići na dijetu

objavljeno prije 8 godina

Skupina od 43 ženske osobe prekomjerne težine mogle su birati hoće li iskoristiti 12 tjedana plaćene članarine u Weight Watchers centru ili u teretani. One koje su izabrale prvu mogućnost,… više »

VODIČ ZA ZDRAVU PREHRANU

Pažljivo osluškujte potrebe svoga tijela

objavljeno prije 8 godina

Ne postoji ni jedna žena koja nije na dijeti, ne želi ići na dijetu ili nije bila na dijeti. Opterećeni smo borbom protiv suvišnih kilograma i željom da izgledamo što vitkije.… više »

GRIŽNJA SAVIJESTI

Kako jesti u restoranima i ne debljati se?

objavljeno prije 8 godina

Velik izbor hrane u restoranima često nas navodi da pojedemo više nego što smo planirali a posljedice se, pogotovo kod onih koji češće jedu izvan kuće, odmah pojave na… više »

VOLONTERSTVO

Pomaganje drugima - najbolji put do zdravlja i dugovječnosti

objavljeno prije 8 godina

Volontiranje i pomaganje ljudima manje sretnima od nas samih svakako je iznimno pozitivna stvar, kako na osobnoj, tako i na široj društvenoj razini. Volontiranjem nećete samo… više »

KVAKA 22

Previše brižni roditelji krivi za pretilost svoje djece

objavljeno prije 8 godina

Sigurno su i vama dobro poznati roditelji koji neprestano oblijeću oko svoje djece, pazeći pritom na svaki njihov pokret. Iako su namjere takvih roditelja nesumnjivo dobre, krajnji bi… više »

Muke po roditeljima

Normalno je da djeca povremeno lažu

objavljeno prije 8 godina

Tko je otvorio bombonijeru pa vratio praznu kutiju natrag u regal; tko je nabio velik telefonski račun pa pustio roditelje da obijaju šaltere telefonskog operatera i… više »

NAJBOLJE OD PRIRODE

5 ukusnih i potpuno prirodnih namirnica za zdravlje i dugovječnost

objavljeno prije 8 godina

Bez obzira na cijeli niz vanjskih čimbenika koji utječu na naše zdravlje, poput klimatskih promjena, zagađenja zraka i vode te ostalih prilika na koje malo ili nikako možemo direktno… više »

POVRATAK U STVARNOST

Kako se vratiti poslu ili školi nakon dugog odmora

objavljeno prije 8 godina

Vratili ste se s godišnjeg i sada ste suočeni s tmurnom jesenskom realnosti. Nema više sunčanja i izležavanja na plaži, gotovo je s buđenjima u 1 popodne i partijanjem do sitnih… više »

DOBAR PR

Čarobne kremice su običan mit

objavljeno prije 8 godina

Skoro isto tako kao proizvodi protiv starenja (anti-aging) popularna su i istraživanja koja dokazuju da one nemaju nikakav odnosno imaju minimalni učinak - barem onaj vidljivi. Dobra stara… više »

TIPS 'N' TRICKS

7 trikova da popijete manje, a da vaše društvo ništa ne primjeti

objavljeno prije 8 godina

Upravo ste se vratili s godišnjeg gdje ste svaki drugi dan provodili rane jutarnje sate s glavom u wc školjci, a prijepodneva u krevetu s užasnom glavoboljom, samo kako bi vas… više »

POBIJEDITE MALAKSALOST

Hrana uz koju ćete prštati od energije

objavljeno prije 8 godina

Pogledajte koju hranu konzumirati ako vam nedostaje energije. Kava - ima najveći sadržaj kofeina. Pokazalo se da on poboljšava razinu aktivnosti i smanjuje umor. Osim toga kava sadrži… više »

VEĆ JE VRIJEME

Zloglasni silikoni odlaze u povijest - dolazi "Prirodno povećanje grudi"

objavljeno prije 8 godina

Vjerojatno ste, gledajući se u ogledalo, više puta pomislili kako bi bilo odlično kad bi se višak s trbuha mogao preseliti jednostavno na npr. mršave noge ili još… više »

KALORIJE

Tjelovježba je puno efikasnija nego smo prvotno mislili

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Svi znamo kako je tjelovježba jedna odlična životna navika. S druge strane, kada govorimo o njoj, uglavnom se ograničavamo na direktne učinke koje ima na naše tijelo za vrijeme samog… više »

KAD VINO UDARI U GLAVU

Alkohol nas ne tjera na glupo ponašanje, već samo čini da nas nije briga

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Priznali vi to svijetu ili ne, malo je ljudi koji barem jednom nisu večer prije popili čašicu ili kriglu previše, samo kako bi im ujutro bilo iznimno neugodno zbog nečega… više »

MANJE JE VIŠE

Za ljepše mišiće dižite lakše utege sve dok se ne iscrpite

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Nekako je među onima koji započinju vježbanje u teretani uvriježeno mišljenje da je za građenje impresivnog tjelesnog izgleda potrebno odmah početi s velikim kilažama i dizanjem težih… više »

skrolaj na vrh