Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI

Je li moguće pročistiti pušačka pluća? Pa je...

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Pušenje cigareta može negativno utjecati na vaše pluća i općenito na vaše zdravlje. No, čak i ako ste dugogodišnji pušač, postoje načini kako možete pomoći… više »

SAVJETI

Pravilo o minuti radi čuda za vas

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Kako biste držali stvari u svojim rukama i raščistili planer, misli i kuću, upotrijebite moćno pravilo "60 sekundi". Pravilo jedne minute stvorila je autorica Gretchen Rubin. Vrlo… više »

Foto: greatist.com
SAVJETI

Najbolji međuobroci za vježbanje

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Preskakanje obroka prije treninga može drastično utjecati na našu izvedbu tijekom vježbanja. Međuobroci nam mogu dati energiju potrebnu za izvođenje dodatnih serija i… više »

ZANIMLJIVO

10 tisuća koraka dnevno - bez izlaska iz kuće?!

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Liječnici neprestano upozoravaju da ne treba podcjenjivati ​​utjecaj sjedilačkog načina života na naše fizičko i psihičko zdravlje: osim što uzrokuje tjeskobu, nedovoljno… više »

STVARNO?

Kruh deblja - osim ako ne napravite ovo ;)

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Tajna trika leži u tome da nakon kupovine ili pečenja kruha samo ga stavite u zamrzivač, jer učinak hlađenja i zamrzavanja škrob pretvara u otporni škrob. Možda zvuči čudno, ali… više »

SAVJETI

Što možemo jesti bez straha od debljanja?

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Često se zbog straha od debljanja mnogi ustručavaju jesti određene namirnice u većim količinama. S namirnicama koje sadrže puno šećera, nezdravih masti i soli ne bi trebalo… više »

SAVJETI

Riješite se kolesterola i ubrzajte metabolizam

objavljeno prije 9 dana

Kiseli kupus bogat je vitaminom C, koji je važan antioksidans, a također sadrži i mnogo kalcija, kalija, željeza i vitamina B. Fermentacijom kupusa stvara se i vitamin B12, koji se nalazi… više »

HMMM...

Jedete li smrznute obroke?

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Hranjiva vrijednost smrznutih obroka uvelike varira ovisno o sastojcima, nutritivnom sadržaju i konzervansima, osobito natriju. Najbolji izbor uključuje cjelovite, minimalno obrađene… više »

STVARNO?

Zamijenite meso ribom i spasite si život?

objavljeno prije 9 dana i 21 sat

Dakle, što bi se trebalo jesti - meso ili riba. Ako pitamo liječnike i znanstvenike, za njih nema dvojbe - riba je puno bolja i zdravija od mesa. Korist bi se najviše osjetila u… više »

UPS!

Stvarno je vrijeme da skinete višak kila

objavljeno prije 10 dana

Bez obzira na to vodimo li sjedilački način života, volimo li brzu hranu ili smo pod visokim stresom, održavanje trbuha u top formi može se činiti kao teška borba. Međutim,… više »

SAVJETI

Zeleno blago za vitkost

objavljeno prije 10 dana i 14 sati

U svijetu gdje je zdravlje i fitnes sve važniji dio naše svakodnevice, tražimo razne načine kako bismo postigli svoje ciljeve mršavljenja. Jedan od prirodnih i učinkovitih… više »

EHHH...

Utjecaj prehrambenih navika na vaše tijelo

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Grickalice su postale neizostavan dio modernog načina života. Bilo da se radi o čipsu, krekerima, slanim štapićima ili nekom drugom snacku, često posežemo za njima u trenucima dosade,… više »

SAVJETI

Kako započeti dan na najbolji način ako niste jutarnji tip

objavljeno prije 12 dana

Za neke ljude, jutarnji sati su poput magle - teško se probuditi i započeti dan s osjećajem svježine i energije. Bez obzira jeste li jutarnji tip ili ne, postoje načini kako možete… više »

SAVJETI

Izluđuje vas migrena? Suosjećamo s vama...

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

Migrene su složeni neurološki poremećaji koji uzrokuju intenzivne glavobolje, često praćene mučninom, osjetljivošću na svjetlost i zvuk. Ovi napadi mogu biti izrazito… više »

ZANIMLJIVO

Plave zone širom svijeta

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

U potrazi za dugovječnošću, mnogi se okreću različitim regijama svijeta koje su poznate po izvanrednom zdravlju i dugovječnosti svojih stanovnika. Od izoliranih planinskih sela do… više »

skrolaj na vrh