Lifestlye MODA&STIL
REVOLUCIONARNA TKANINA

Isprobajte odjeću od pseće dlake

objavljeno prije 14 godina

Revolucionarni novi tekstil razvila je meksička studentica Monica Velez, koja je radila na projektu održivog razvoja tijekom priprema za diplomski rad. Velez je naime, sakupljala otpalu pseću… više »

JAPANCI NAVALILI

Louis Vuitton skratio radno vrijeme kako bi sačuvao robu

objavljeno prije 14 godina

Louis Vuitton, francuska modna kuća specijalizirana za luksuzne kožne proizvode, skratila je za jedan sat radno vrijeme svojih pariških butika kako bi sačuvala zalihe do Božića.… više »

ODJEĆA NOVE GENERACIJE

Badekostim koji mijenja boju, može biti i nevidljiv

objavljeno prije 14 godina

Nova generacija odjeće dolazi iz Australije. Barem ako je suditi po fizičaru Alessandru Tunizu iz Sydneyja koji je sa svojim timom razvio vlakna koja mogu poprimiti bilo koju boju i biti… više »

ZA MASE

Karl Lagerfeld kreira kolekciju za širu publiku

objavljeno prije 14 godina

Karl Lagerfeld, poznati modni kreator, na proljeće će izdati novu liniju pret-a-portera "masstige" (spoj riječi "masa" i "prestiž") za široku publiku koja će se prodavati na internetu,… više »

CASUAL SEXY

Castro - bliskoistočni H&M

objavljeno prije 14 godina

Iako ime može upućivati na to da bi se moglo raditi o vojničkim uniformama za Kubance, Castro je modna marka iz Izraela s ambicijom da postane novi H&M. Poduzeće je u Tel Avivu osnovao… više »

NOVA SURADNJA

Francuska elegancija u H&M-u

objavljeno prije 14 godina

Karl Lagerfeld, Stella McCartney i Jimmy Choo samo su neki od proslavljenih dizajnera s kojima je H&M uspješno surađivao. Dugo se nagađalo za koga će se Šveđani odlučiti ove… više »

IZBJELJIVANJE I BRIJANJE

Modni svijet poludio za nevidljivim obrvama

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Na naslovnici aktualnog izdanja kultnog modnog magazina Vouge nalazi se manekenka s izbjeljenim obrvama, a 'izblajhane' ili obrijane obrve bile su obvezne na predstavljanju novih kolekcija… više »

HODANJE LJUJANJEM

Masai cipele - zaobljeni đon za pravilno hodanje

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Cipele s debelim zaobljenim đonom koje estetski nisu nimalo privlačne, navodno su odlične za kralježnicu i zdravo držanje. U njima treba nanovo naučiti hodati, ali jednom kad je tehnika… više »

SEKSI

Čizme preko koljena obilježit će modnu jesen

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Visoke više ne moraju biti samo potpetice već i same čizme i to, po mogućnosti, preko koljena. Trend koji je sramežljivo započeo prošle godine, ženska srca (i muške… više »

TUNIKE I NARUKVICE

Gypseteri - novi modni uzori

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Izgledaju kao mješavina hipija i cigana, ali nisu nimalo staromodni već postavljaju nova modna pravila među bogatašima. Ime gypseter dobili su spajanjem riječi "jet-set" i… više »

SVE ZA LJEPOTU?

Novi hit su Booty Pop gaćice koje podižu guzu

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Novost na svjetskom tržištu su ženske gaćice Booty Pop u kojima stražnjica izgleda okruglije i čvršće. Proizvođači ovih gaćica inspirirani su poznatim zvijezdama koje se ponose… više »

KOLEKCIJA CHELSEA

Ljubavna afera Dolce&Gabbane s nogometom se nastavlja

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Moda i nogomet još jednom su se ujedinili prilikom otvaranja novog lounge bara pri CFC-u (Chelsea Football Club). Ovo novorođeno partnerstvo je dio trogodišnjeg dogovora između… više »

PRIRODNO

Muslimanka predstavila prvu šminku u skladu s islamskim zakonom

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Muslimanska poslovna žena pokrenula je u Velikoj Britaniji prvu liniju tzv. halal šminke, bez alkohola i životinjskih sastojaka. Samina Akhter pokrenula je "Samina Pure" liniju… više »

Iz radionice Chloe Sevigny: Odjeća za prave cure i opake kučke

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Zaboravite na uobičajeno predstavljanje. Prošloga mjeseca Chloe Sevigny imala je debi sa svojom laganom međusezonskom kolekcijom na svečanoj ceremoniji u sklopu velikog partyja u… više »

FW

Završio prvi Fashion Week Rab

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Fashion Week održan je na rapskim Bobotinim stepenicama koje su tijekom zadnja dva dana bile obojane u ljetne boje mora i sunca sinoć se predstavilo osam dizajnera dizajnera. Tako smo imali… više »

skrolaj na vrh