Lifestlye MODA&STIL
POSAO KAO DROGA

Pierre Cardin s 88 godina radi i dalje

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Vitalni modni kreator niti u poodmaklom devetom desetljeću života ne želi u mirovinu. Suprotno onome što većina ljudi misli, "to je posao koji volim i koji nastavljam raditi", dodao je… više »

JESEN/ZIMA

Posljednja kolekcija Kate Moss za Topshop

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Četverogodišnju suradnju s Topshopom manekenka Kate Moss okončala je kolekcijom za jesen/zimu 2010. koja se počela prodavati početkom studenog. Inspiraciju za kolekciju manekenka je… više »

LOOKBOOK

Kolekcija Lanvina za H&M - visoka moda po niskim cijenama

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Kako se približava početak prodaje prve kolekcije Lanvina za H&M, tako javnost dobiva sve više detalja o suradnji između francuske kuće visoke mode i znatno povoljnijeg… više »

MORBIDNO

Nakit i torbe od leševa od sada u prodaji

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Imperij leševa Gunthera von Hagensa osvaja internet. "Doktor Smrt" je i službeno pokrenuo dugo najavljivanu internetsku trgovinu u kojoj se mogu kupiti dijelovi ljudskog tijela, ali i… više »

PREPPY STYLE

Štreberski stil se vratio u modu

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Preppy stil, koji je nastao u SAD-u 50-ih godina, u modu vraća sve muškarce koji preferiraju pomalo štreberski način odijevanja. Stil se razvio na američkim… više »

ZA NE POVJEROVATI

Kobi Levi - dizajner najluđih cipela

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Originalnih i neobičnih cipela sigurno ima mnogo, ali vjerojatno nitko ne dizajnira cipele poput Kobi Levija. Kore od banane, psi ili praćke - sve su to motivi njegovih cipela. Levi je inače… više »

RUJANSKI MIRISI

Jesenski parfemi koje morate isprobati

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

A kakve nove parfeme su proizveli najveći mirisni magovi, pročitajte i pronađite se u jednom od njih. Neka jesen miriše na novi početak, novu priču, novi miris... Gucci Guilty - Novi… više »

ZA MODNE OVISNIKE

Fashion Week - kako doći iza kulisa

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

U redu, totalni ste ovisnik o modi. Obožavate i domaće i strane dizajnere i modnih zbivanja van nikad dosta. Međutim, nemate ni kuma ni rođu niti ikoga tko bi vas mogao ubaciti u modni svijet… više »

SHOWBIZ

10 najelegantnijih žena svijeta

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Magazin People odabrao je najbolje odjevene žene showbiznisa i objasnio zašto su baš one zaslužile mjesto na kojem se nalaze. Pogledajte fotografije u galeriji i ocijenite sami.… više »

TEKUĆA TKANINA

Budućnost je odjeća koja se nanosi sprejem

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Postoji rješenje za vas. Odjeća koja će vam pristajati toliko dobro da će izgledati kao da vam je nanešena sprejem. Ustvari i jest. Zahvaljujući tekućoj mješavini… više »

REVOLUCIONARNA TKANINA

Isprobajte odjeću od pseće dlake

objavljeno prije 14 godina

Revolucionarni novi tekstil razvila je meksička studentica Monica Velez, koja je radila na projektu održivog razvoja tijekom priprema za diplomski rad. Velez je naime, sakupljala otpalu pseću… više »

JAPANCI NAVALILI

Louis Vuitton skratio radno vrijeme kako bi sačuvao robu

objavljeno prije 14 godina

Louis Vuitton, francuska modna kuća specijalizirana za luksuzne kožne proizvode, skratila je za jedan sat radno vrijeme svojih pariških butika kako bi sačuvala zalihe do Božića.… više »

ODJEĆA NOVE GENERACIJE

Badekostim koji mijenja boju, može biti i nevidljiv

objavljeno prije 14 godina

Nova generacija odjeće dolazi iz Australije. Barem ako je suditi po fizičaru Alessandru Tunizu iz Sydneyja koji je sa svojim timom razvio vlakna koja mogu poprimiti bilo koju boju i biti… više »

ZA MASE

Karl Lagerfeld kreira kolekciju za širu publiku

objavljeno prije 14 godina

Karl Lagerfeld, poznati modni kreator, na proljeće će izdati novu liniju pret-a-portera "masstige" (spoj riječi "masa" i "prestiž") za široku publiku koja će se prodavati na internetu,… više »

CASUAL SEXY

Castro - bliskoistočni H&M

objavljeno prije 14 godina

Iako ime može upućivati na to da bi se moglo raditi o vojničkim uniformama za Kubance, Castro je modna marka iz Izraela s ambicijom da postane novi H&M. Poduzeće je u Tel Avivu osnovao… više »

skrolaj na vrh