Lifestlye MODA&STIL
SHOPPING BEZ GRANICA

Koliko žene stvarno kupuju

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Jedna od scena koje ste sigurno u životu vidjeli je žena koja stoji pred ormarom s odjećom i jadikuje kako nema ništa za obući. Britanski Sure Women napravio je ispitivanje o broju… više »

ZA SVAČIJI DŽEP

Kako odabrati savršeni kupaći kostim

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Bez obzira na to imate li tijelo poput kakvog supermodela ili ne, velika većina žena doživljava mali slom živaca svaki put kad kreće u kupnju idealnog kupaćeg kostima. Za razliku od… više »

MODNI SAVJETI

Kako izgledati savršeno u svakoj situaciji

objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca

Gledajući ljude koji u svakoj situaciji izgledaju savršeno, bez obzira je li to za vrijeme kupovine povrća u obližnjoj trgovini ili usred poslovnog sastanka, lako je pomisliti kako… više »

LOOK 21. STOLJEĆA

Hoće li ovako izgledati donje rublje budućnosti?

objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca

Predviđanje budućnosti uvijek je krajnje nezgodna stvar, a moda tu nije nikakva iznimka. Štoviše, budući da se modni trendovi po svojoj prirodi neprestano mijenjaju, ponekad čak… više »

JEDNOSTAVNO I KORISNO

Pametna rješenja za najčešće nevolje s kosom

objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca

Vjerujemo kako nema potrebe da ikome posebno objašnjavamo zašto je mnogim ženama njihova kosa jedna od najvrjednijih stvari koje imaju i s kojom se često iznimno ponose. Ipak,… više »

KOJI JE VAŠ?

Drago kamenje liječi i uljepšava - svaki mjesec ima svoj kamen

objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca

Drago i poludrago kamenje danas je prije svega popularno kroz nakit, ali je odavno poznato njihovo svojstvo da djeluju protiv lošeg raspoloženja i bolesti te promiču mir, samopouzdanje… više »

"MODNI" TRENDOVI

Pačja stopala - najgori trend uređivanja noktiju u povijesti

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Politička nas korektnost uči da svatko ima pravo na mišljenje te da je ljepota u očima promatrača. Ne ulazeći preduboko u raspravu o opravdanosti ili točnosti takvih tvrdnji, možemo se… više »

OPREZ!!

Koliko vaš ruž za usne ima olova?

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Alarmantni rezultati analize koju je provela američka FDA pokazali su da u baš svakom od 400 popularnih ruževa za usne ima olova, a u njih čak 380 razina je bila viša od… više »

VJEROVALI ILI NE

Pet nevjerojatnih živih lutki

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Iako je igranje s lutkama sasvim normalna faza u životu prosječnih djevojčica diljem planete, većina njih prije ili kasnije preraste tu životnu fazu i krenu dalje. S druge strane, postoje… više »

TIPS 'N' TRICKS

Beauty trikovi vrhunskih kozmetičkih stručnjaka

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Iako smo gotovo svakodnevni okruženi različitim beauty savjetima i „savjetima", problem velike većine njih najčešće je u dvije stvari. Prva je činjenica da ih često daju ljudi… više »

PROMAŠAJI

Najgori modni trendovi prošlog desetljeća

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Kad je Prince pjevao "tonight we're gonna party like it's 1999,", vjerojatno nije ni slutio da će njegova odjevna kombinacija izaći iz mode, vratiti se i ponovno pasti u zaborav u samo deset… više »

ZA ODLIKAŠE

Dijamantni prsten za najbogatije na svijetu

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Dijamantni su vječni, najbolji ženini prijatelji, prekrasni i predmet žudnje ... Kad bi se pobrojale scene u filmovima gdje ponosna buduća mlada frendicama pokazuje zaručnički prsten na kojem… više »

UMRIJETI ZA LJEPOTU

Ubojita moda: Odjeća koja vas može koštati puno više od novca

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Preuskim remenom, trapericama ili kravatom možda i nećete na sebe privući bijes modne policije, ali bi vrlo lako mogli imati nenadani susret s doktorom, piše Wall Street Journal.… više »

PSIHOLOGIJA MAKEUPA

Što boja vašeg ruža govori o vama

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Mnogima je ruž za usne još samo jedan modni dodatak ili nezaobilazan dio svakog kvalitetnog makeupa. S druge strane, većina ljudi uopće nije svjesna kako boja ruža za usne ili sjajila… više »

BEAUTY TIPS

Kako riješiti najčešće beauty probleme

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Imate li problema s kožom, kosom ili makeupom kojeg nikako ne uspijevate sami rješiti? Upitali smo stručnjaka za njegu kose, dermatologa i vizažista o problemima koji najčešće… više »

skrolaj na vrh