« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
VJEROVALI ILI NE

Pet nevjerojatnih živih lutki

Tinejdžerke koje izgledaju poput lutaka polako prelaze iz domene kojekakvih nastranih fetiša u pravi internetski mainstream, na veselje milijuna fanova diljem svijeta

Fotografija vijesti
Više o

neobični ljudi

,

fetišizam

,

bizarne vijesti

,

žive lutke

,

kostimi

Iako je igranje s lutkama sasvim normalna faza u životu prosječnih djevojčica diljem planete, većina njih prije ili kasnije preraste tu životnu fazu i krenu dalje. S druge strane, postoje djevojke koje iz raznoraznih razloga to odbijaju učiniti te čine sve kako bi što više sličile svojoj omiljenoj lutki ili barbiki, a mnoge od njih pronašle su način kako to i unovčiti. Ako je vjerovati Daily Mailu, tinejdžerke koje izgledaju poput lutaka polako prelaze iz domene kojekakvih nastranih fetiša u pravi internetski mainstream, na veselje milijuna fanova diljem svijeta. Donosimo vam neke od najpoznatijih živih lutki.

Dakota Rose

Dakota Rose pravo je ime 16-godišnjakinji puno poznatijoj po umjetničkom imenu KotaKoti. Njena nevjerojatna sličnost s popularnom Barbie učinila ju je megapopularnom u zemljama poput Japana i Kine, gdje ju je proslavilo prikazivanje na brojnim televizijskim kanalima. Unatoč tomu što mnogi smatraju kako je ovo sve tek dobra varka, 16-godišnjakinja tvrdi kako se i u privatnom životu ovako oblači te da ju ne smetaju čudni pogledi.

Venus Palermo

Venus Palermo 15-godišnjakinja je za koju su lutke puno više od dječjih igračaka. Umjetničkog imena Venus Angelic, tinejdžerka koja živi u Londonu proslavila se kojekakvim beauty vodičima koje stavlja na YouTube, savjetujući svoje vršnjakinje koje žele izgledati poput nje. Video u ovom slučaju doista govori više od tisuću riječi.

Alodia Gosiengfiao

Alodia Gosiengfiao nagrađivani je model s Filipina, a svoju popularnost zasigurno može dijelom zahvaliti i činjenici da izgleda kao živa lutka. 18-godišnjakinja se tim poslom bavi gotovo cijelo desetljeće, a odnedavno je postala i vlasnica agencije koja regrutira nove modele „živih lutki".

Wang Jiayun

Kineska srednjoškola Wang Jiayun popularnost je stekla u Južnoj Koreji, gdje su njeni obožavatelji naprosto poludjeli za njenim izgledom lutke na napuhavanje. Wang je visoka 164 centimetra i teži svega 42 kilograma. Njeno je ime redovito na popisu najtraženijih Google pojmova u Koreji.

Charlotte Hothman

Unatoč činjenici da se barbikama uglavnom igraju djevojčice, ova je 24-godišnjakinja toliko opsjednuta popularnom Barbie da je potrošila 20 tisuća dolara kako bi je plastični kirurg učinio što sličnijom svom idolu. Charlotte Hothman napravila je operaciju nosa, stavila kolagen u svoje usne te presadila dio kose kako bi bila što sličnija ljudskoj Barbie. Osim toga, kao što se može vidjeti na slici, potrošila je i više tisuća dolara kako bi odjećom i obućom upotpunila Barbie look.

17.04.2012. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh