Lifestyle GASTRO
MMMM

Cold brew kokteli od kave

objavljeno prije 11 mjeseci

O razlozima zašto volimo kavu ne treba puno raspravljati. Ta se ljubav ne može objasniti, ona se samo osjeća. Kava se naprosto obožava svim osjetilima i u svim oblicima. To… više »

MLJAC

Kolač od jagoda za Majčin dan

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Mama - osoba koja vas beskonačno voli, čuva vaše tajne i u vama vidi samo najbolje. Ove nedjelje slavimo Majčin dan, praznik povodom kojeg svojim majkama odajemo čast. Idealna je to… više »

MA DA?

Kuhanje liječi dušu

objavljeno prije 11 mjeseci i 29 dana

Kuhate li svaki dan? Trebali bi, jer razmišljanje, pričanje i gledanje u hranu umiruju naš duh. Ova ljudska tendencija nikada nije bila toliko izražena u modernoj povijesti kao… više »

ČESTITAMO

Zvijezda margarin je broj 1 u kvaliteti za hrvatske potrošače

objavljeno prije 11 mjeseci i 29 dana

Vrhunska kvaliteta i Zvijezda margarin idu ruku pod ruku, potvrdili su to potrošači koji su mu dodijelili zlatnu medalju QUDAL - Quality Medal. U istraživanju je sudjelovalo 1200… više »

MLJAC

Welcome Spring otvara sezonu street festivala u Zagrebu

objavljeno prije 1 godinu

Proljeće je pravo vrijeme za nove početke, a Welcome Spring, festival pozitivnih promjena, sljedećeg petka, 28. travnja "u održivom ruhu" otvara novu sezonu street festivala. Bit će tu… više »

MLJAC

Nova Slow cooked selection linija proizvoda

objavljeno prije 1 godinu

PIK Vrbovec bilježi izvrsne reakcije potrošača na lansiranje linije Slow cooked selection proizvoda koju čine Pulled pork (trgana svinjetina) i Spare ribs (svinjska rebarca) kao… više »

KUHINJE

Trenutno je najpopularnija - korejska kuhinja

objavljeno prije 1 godinu

Korejska kuhinja jedna je od najpopularnijih azijskih kuhinja diljem svijeta, a nudi široku paletu ukusnih jela i začina. Ova kuhinja kombinira elemente tradicionalne korejske kulture… više »

ODLIČNO!

Tjedan domaćih eko proizvođača

objavljeno prije 1 godinu

Iza rogača iz Komiže, kruha i slastica sa Zrno eko imanja, primorskih i kontinentalnih vina, sokova iz Slavonije i Moslavine, finih namaza, pekmeza i proizvoda od soje te mnogih drugih… više »

SAVJETI

Koliko dugo su kuhana jaja dobra za jelo?

objavljeno prije 1 godinu

Dakle, idemo vidjeti može li biti problema s jajima kad ih farbamo... za početak, preporučuje se korištenje jaja iz pouzdanog i sigurnog izvora - trgovačkih centara, poznatih… više »

MLJAC

Napravite savršenu pincu za Uskrs

objavljeno prije 1 godinu

Pinca je jelo koje se jednostavno mora napraviti za Uskrs - em je uskrsni kolač, em je ukusan, a uz to je najbolje kad ga napravite sami, znate i sami da vam je takva hrana uvijek najbolja.… više »

USKRS

Uskrs uz slasna veganska jela

objavljeno prije 1 godinu

Da je baš svako jelo, odnosno njegovu teksturu i okus, lako „veganizirati" uz pomoć dobrog odabira sastojaka i začina znaju već i ptice na grani. Recepti jela koje donose… više »

ODLIČNO!

Idemo na kavu nikad više neće značiti isto

objavljeno prije 1 godinu

U pozitivnoj i opuštenoj atmosferi uz zvukove violine otvorena je sezona uživanja u koktelima od kave. Za to je zaslužan De'Longhi, poznati talijanski brend vrhunskih uređaja za kavu… više »

MLJAC

Zašto su rotkvice sjajna hrana?

objavljeno prije 1 godinu

Rotkvice vidimo na placu gotovo cijele godine jer su, naravno, posađene u staklenicima, no što su one zapravo? To je korjenasto povrće koje obično služi kao prilog uz šunku i… više »

MLJAC

Ovog Uskrsa pripremite Pasku, slatki i mirisni ukrajinski kruh

objavljeno prije 1 godinu

Paska je tradicionalni ukrajinski kruh koji izgledom podsjeća na božićni panettone, a okusom na uskršnju pogaču prepunu sušenog voća. Ovaj slatki kruh u Ukrajini se po običaju… više »

KAVICA

Koliko se Nesica popije dnevno?

objavljeno prije 1 godinu

Najveći brend kave kompanije Nestlé ove godine obilježava čak 85 godina. Povodom velike obljetnice NESCAFÉ još jednom podsjeća na dostignuća u održivosti uzgoja kave pri… više »

skrolaj na vrh