Lifestyle GASTRO
MLJAC

Nova slatka suradnja Rokovih borovnica i Le Kolača

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Iz kreativnog laboratorija poznatog slastičara Roberta Hromalića stiže nova maštovita slastica - pita od Rokovih borovnica i kakaa koju jednostavno morate probati. Rokove… više »

MLJAC

Pavle PIKaso roštiljao na najluđim lokacijama

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Prva asocijacija na roštilj većini je klasično druženje s ekipom u prirodi, na vikendici ili u dvorištu ali roštilj fešte mogu biti i puno luđe. Jeste li ikad… više »

SAZNAJEMO

Lijepe vijesti za sve ljubitelje kave

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Nespresso obitelj od 1986. godine iz dana u dan usrećuje sve ljubitelje prave kave. Danas svi možemo imati savršenu šalicu espresso kave u svom domu - baš kao da ju… više »

MLJAC

Mali piknik na švedski način

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

Jedna od najljepših gradskih lokacija, dekice s pogledom na grad, opuštena i intimna atmosfera, paleta domaćih okusa s Malog placa, sretni i bosonogi… više »

SAZNAJEMO

Zvijezda pelati – novi proizvod u Zvijezdinom crvenom programu

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Zvijezda pelati od oguljenih rajčica u vlastitom soku, novi su Zvijezdin proizvod koji predstavlja logičnu nadogradnju postojećeg asortimana crvenog programa. Rajčice u Zvijezda pelatima… više »

MLJAC

PIKaso: pikni pravo remek-jelo

objavljeno prije 1 godinu

Roštilj je uvijek pravi izbor kad su Hrvati u pitanju, bilo da je riječ o druženju s ekipom, gledanju tekme ili obiteljskom posjetu. Ne čudi stoga informacija da se u ljetnoj sezoni… više »

NOVOSTI

Sultan Drinks - nova bezalkoholna pića na tržištu

objavljeno prije 1 godinu

Na hrvatsko tržište stigla su nova bezalkoholna pića Sultan Drinks, na vrijeme da vas osvježe u toplim danima koji dolaze. Sultan Drinks sokovi jedinstveni su po kombinaciji… više »

ZABAVNO

Evo kako George Clooney započinje dan

objavljeno prije 1 godinu

Bez obzira radi li se o holivudskoj zvijezdi ili običnim smrtnicima, roditelji male djece na isti način započinju dan - uz šalicu omiljene kave i mijenjanje pelena. Potvrđuje to i… više »

SUPER!

Uskoro počinje najljepši festival u gradu - Gastro Music Fest

objavljeno prije 1 godinu

Iako nas ovih dana vrijeme tjera da se osjećamo kao da je kasna jesen, od kraja idućeg tjedna konačno je najavljeno pravo proljeće, a upravo sunčano vrijeme počinje kada… više »

SAVJETI :)

Otkrivamo tajne dobrog roštilja

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Pred nama je praznik rada, a mnogi će baš taj dan iskoristiti za roštiljanje u prirodi. Donosimo vam savjete uz koje možete postati pravi majstor roštilja. Prvi svibanj… više »

MLJAC

Recept za slasnu uskrsnu janjetinu

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Janjetina se u našim krajevima tradicionalno jede za Uskrs, što praktično znaći da će se domaćice od ranog jutra baciti na posao, izvaditi svoj tajni recept i pripremiti… više »

UŽIVANJE

Manje je više – novi koncept uživanja u vinu

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Manje, ali bolje! - bit će glavna krilatica među vinoljupcima, kažu stručnjaci koji prate vinsku scenu. To se ne odnosi samo na kvalitetu vina, već i sam ugođaj uživanja u vinskim kapljicama.… više »

COOL

Šalković ima novu priču

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Hrvoje Šalković, nekada uspješan pisac i putopisac danas ima sasvim drugačiji način života. Već ste vjerojatno čuli kako se bacio na ugostiteljstvo i dobio koji kilogram, no ono… više »

MLJAC

Međimurcu za v pinklec najbolji je hrvatski sendvič

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Zvijezdin Servis za sendviče već je popravio brojne svjetske sendviče, a sad napokon imamo i najbolji hrvatski sendvič - Međimurcu za v pinklec. Svježi sir i vrhnje, matovilac, međimursko… više »

SAZNAJEMO

Prvi certificirani cjeloviti organski dodaci prehrani bez sintetskih sastojaka

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

"Vjerujemo da su sintetički ili izolirani vitamini stvar prošlosti", izjavio je Roy Jongens, osnivač i inovator Royal Green branda dodataka prehrani za svog nedavnog posjeta Zagrebu.… više »

skrolaj na vrh