Lifestyle GASTRO
MLJAC

Lažni mojito vraća vam energiju na kraju dana

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

Mojito je jedan od najomiljenijih koktela, pogotovo u vrelim danima kad odlično osvježava, no isti se učinak može postići i kad izbacite glavni sastojak - alkohol, preciznije, rum. Naime,… više »

zdrav i osvežavajući ljetni obrok - salata
MLJAC

Ljetna kuharica - ideje za brzinski ručak

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

Ljeto i kuhanje nisu baš najbolji prijatelji, osim ako je u pitanju roštilj, no kako treba jesti raznovrsno, evo par ideja kako spremiti ručak na brzaka. Niti jedna vrsta… više »

Zbogom sokovi

Domaća voda s okusom

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

Ako ste mislili da je nemoguće napraviti vlastitu vodu s okusom, prevarili ste se. Svi znamo da su sokovi opasni za naše zdravlje zbog velike količine šećera koje sadrže, a… više »

Sezona povrća

Zdravi obiteljski doručak od povrća i jaja

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

Ima li išta bolje od obiteljskog doručka koji će istovremena nahraniti sve članove i garantirati sitost do pauze ili odmora nekoliko punih sati kasnije? Mi mislimo da nema. Zato vam… više »

Lubenica/Pinterest
LJETNA POSLASTICA

Pizza-lubenica

objavljeno prije 7 godina

Ako je lubenica u pitanju, mora biti svježe i mora biti ukusno. Često u frižideru imamo sastojke od kojih bismo mogli izvoditi prava čuda- kad bismo se samo sjetili kombinitirati ih na neki… više »

U 3 KORAKA

Ljetni desert od jabuke

objavljeno prije 7 godina

Nema ničeg jednostavnijeg od ovog deserta, pogotovo u doba kad voćnjaci i tržnice obiluju sezonskim voćem. Ovaj jednostavan, a ukusan recept zdrav je izvor antioksidanska (u kori jabuke) i… više »

MLJAC

Čak 55 tisuća ljudi koristi Roštilj kalkulator

objavljeno prije 7 godina

Inovativna aplikacija Roštilj kalkulator iz Volim-meso.hr kuhinje u godinu dana osvojila ljubitelje roštilja. "Koliko nam mesa treba?", pitanje je koje se nebrojeno puta… više »

Zbogom, kilogrami

Namirnice koje suzbijaju apetit

objavljeno prije 7 godina

Ni jedna namirnica sama po sebi ne može izvoditi čuda, no ima ih nekoliko koje mogu pripomoći kontroliranju gladi, a pritom će pridonijeti i zdravom dozom vitamina, te su i potpuno prirodne.… više »

Fino a zdravo

Domaći sladoled od ananasa i limuna

objavljeno prije 7 godina

Kao što mu ime govori, sladoled od ananasa i limuna najjednostavnija je poslastica koju ćete ovog ljeta napraviti.  Osim očiglednih sastojaka trebaju vam još samo blender i… više »

MLJAC

Domaći sladoled za (prste) polizati

objavljeno prije 7 godina

Sladoled je na ovim vrućinama vjerojatni najbolji izbor za osvježenje kako malih tako i velikih, no mi ćemo vas ovaj put pokušati nagovoriti da se bacite na izradu svog, domaćeg i… više »

JUHU!

Umoči pa zagrizi! Slavimo dan prženih krumpirića

objavljeno prije 7 godina

Pommes frites, french fries ili chips? Brojni su im nazivi diljem svijeta, ali jedno je sigurno - pržene krumpiriće vole baš sve generacije. Upravo je zato ovo internacionalno jelo i… više »

MLJAC

Juha od krastavaca - savršeno jelo za vruće dane

objavljeno prije 7 godina

Ljetne juhe obično se zanemaruju, no s obzirom na jako znojenje i, posljedično, gubljenje prilične količine minerala, dobro ih je napraviti i uživati u njihovom osvježavajućem okusu i… više »

MLJAC

Smrznuti jogurt iz kućne radinosti

objavljeno prije 7 godina

Smrznuti jogurt još je jedna od stvari koju biste trebali pokušati ovoga ljeta, jer po vrućinama teško možete naći bolje osvježenje od ovog zdravog i ukusnog deserta, pa… više »

MLJAC

Sorbet od lubenice će vas rashladiti

objavljeno prije 7 godina

Lubenica je kraljica ljeta, bez ikakve dvojbe, a evo kako se možete osvježiti genijalnim sorbetom od lubenice. Trebat će vam lijep komad od otprilike pola kilograma lubenice bez… više »

SAVJETI

Znakovi da kupujete svježe meso

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Svježe meso naizgled je dostupno svugdje, od mesnica preko tržnica do trgovina, no jednako tako stalno se pojavljuju vijesti o prastarom mesu koje je više puta odmrzavano i zamrzavano,… više »

skrolaj na vrh