« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 2 godine
UŽIVANJE

Festival craft piva Beer Gourmet - 21. - 23. travnja

Savršen prostor sa 25 craft pivovara iz Hrvatske dovoljan su razlog da proširite svoje znanje o pivima, a možda i preobratite nekog sebi dragog!

Beer Gourmet
Beer Gourmet (Arhiva)
Više o

craft pivo

,

Beer Gourmet

Craft piva su na hrvatskoj sceni prisutna gotovo desetljeće i svaka nova prilika da iskušamo nešto novo, pogotovo nakon pandemije - jednostavno se ne smije propustiti. Upravo iz tog razloga, s naglaskom na kušanje i uživanje u craftovioma, organiziran je novi festival na pivskoj karti regije - Beer Gourmet na Peronu 16, sjajnoj novoj lokaciji na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru. 

Želite li saznati što je craft, koja je razlika između zanatskog piva i industrije, koji su osnovni sastojci i koliko treba pivu da postane pivo, sve to i još puno više vas očekuje na tri dana vrhunske zabave na Beer Gourmetu. Blizina tramvaja, osiguran parking, Ribafish - vječiti mladić koji za sebe voli reći da je Michael Jackson za siromašne i da obožava učiti uvijek nove stvari o pivima te radionice kao na pladnju vas čekaju od 21. -23. 4. ove godine. 

Ako ste ljubitelj zanatskog piva i znate cijeniti kvalitetu pred kvantitetom, želite li uživo pitati tvorce piva kako što nastaje i što vam sve treba da se sami upustite u tu avanturu, vidimo se na Zapadnom kolodvoru. Vrijeme je da naučite i probate nešto novo! 

Radno vrijeme Festivala je svakog dana od 17 do 24 sata. Cijena ulaznice je 50 kn  i uključuje degustaciju pet pića izlagača a ostala pića će se prodavati po promo cijenama. Festival je „zerowaist: „Posudiš" čašu na ulazu po cijeni od 50 kn. Vratiš svoju čašu do 23:30, a mi ćemo ti za nagradu vratiti 50 kn.  

Pivili!! 

14.04.2022. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh