« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci
NOVI AUTOLINE PRODAJNO-SERVISNI CENTAR

Mercedes-Benz u Dugopolju

U Dugopolju kod Splita je otvoren prodajno-servisni centar AUTOlinea d.o.o., jedan od najvećih i najmodernijih u automobilskoj industriji u Hrvatskoj

Ukupna površina centra je 8500 m2
Ukupna površina centra je 8500 m2 (Željko Simunić)
Više o

Dugopolje

,

AUTOline d.o.o.

,

Mercedes-Benz

,

automobilska industrija

,

EUROline d.o.o.

Pravim scensko-glazbenim spektaklom začinjenim velikim vatrometom, u Dugopolju je otvoren prodajno-servisni centar AUTOlinea d.o.o. To je jedan od najvećih i najmodernijih prodajno-servisnih centara u automobilskoj industriji u Hrvatskoj.
AUTOline PC Split  je podružnica tvrtke EUROline d.o.o., glavnog zastupnika Daimlera AG i Chryslera Int. Corp. za Hrvatsku, a ovlašten je za prodaju i servis Mercedes-Benza, Smarta, Maybacha, Chryslera, Jeepa i Dodgea, te transportera, gospodarskih vozila, autobusa i Mitsubishi Fuso vozila.

Mrežni sustav

Prodajno-izložbeni salon smješten je na 1000 m2, ukupna površina centra je 8500 m2, a prostire se na 31.050 m2 zemljišta. Centar ima 5 tehnički najmodernijih kanala za servis kamiona i autobusa dužine 30 m, te kanal za dijagnostiku, aktivni prijam, 18 autodizalica i 30 radnih mjesta u servisu osobnih vozila, međusobno povezanih komunikacijskim mrežnim sustavom što omogućava dijagnosticiranje i  uslugu u bilo kojem ovlaštenom servisnom centru Mercedes-Benza.

Tu su i najsofisticiranija komora za lakiranje vozila u skladu s novim ekološkim normama, komora za poliranje vozila, skladište originalnih rezervnih dijelova, automatska autopraonica za osobna vozila i transportere...

Jurišnici i oldtimeri

Kruna cijele svečanosti bila je donacija vozila KBC-u Firule. Riječ je o Mercedes-Benzovom Sprinteru opremljenom svim reanimacijskim uređajima. Najmodernije vozilo toga tipa s pravom nosi naziv ‘bolnica na kotačima’. Ravnatelju KBC-a Firule dr. Dujomiru Marasoviću donirano je vozilo, vrijedno više od milijun kuna, predao Andreas Renschler. Tom je prigodom Renschler osobno donirao 10.000 eura EUROline zakladi za buduće humanitarne aktivnosti.

Veliku pozornost privukla su i vozila izložena pred novim centrom – paleta AMG i DTM vozila uključujući SL 55 AMG, CLK coupe DTM, te oldtimeri Mercedes-Benz 600 iz 1966. godine, 300 SEL, 300 SE, 190 SL, 300 S, 280 SE, Gullwing 300 SL Coupe i Roadster. Jedan od najbržih na svijetu, SLR McLaren, bio je izložen u izvedbama Roadster, 722 i 722 GT Cup.

Presjecanje vrpceSvečanim presjecanjem vrpce od strane vlasnika tvrtke EUROline Brace Radovanovića, uz asistenciju ministra znanosti, obrazovanja i športa Dragana Primorca, te članova uprave Daimlera Andreasa Renschlera i dr. Joachima Schmidta, otvoren je veliki prodajno-servisni centar. Više od 1000 uzvanika uživalo je u zabavnom programu i iznimnom ugođaju za koji su se pobrinuli Vanna, Tedi Spalato, Gibonni, Maya Azucena, ansambl Lado, Big Band HRT-a, te sopranistica Valentina Fijačko i klapa Elektrodalmacija. 

Piše: Piše: Zdravko Juričko
01.08.2008. 15:42:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh