Lifestlye AUTO
ZNATE LI?

Koji je najoštećeniji i najčešće kraden auto 2022. godine?

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Koje su najzanimljivije činjenice s tržišta rabljenih automobila u 2022.? 2022. bila je izazovna godina, kako na tržištu novih, tako i na tržištu rabljenih… više »

ZANIMLJIVO

Isplati li se doista vjerovati prodavaču rabljenih automobila iz Njemačke?

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Mnogi pretpostavljaju da su rabljeni automobili iz Njemačke u dobrom stanju i da nemaju skrivenih nedostataka. Međutim, kada je srpski influencer Đorđe Aleksić s YouTube kanala Aleksić Moto… više »

GOODYEAR

Kakve su to održive gume?

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Goodyear je predstavil je demonstracijsku gumu koja sadrži 90 % održivih materijala. Osim internoga testiranja guma je uspješno prošla sve propisane testove. Testovi su dokazali… više »

ZANIMLJIVO

10 modela automobila čija će se vrijednost povećati

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Obično su automobili koji se najviše cijene rijetki, ekskluzivni i dobro očuvani. carVerticalovi stručnjaci za automobile sastavili su popis automobila čija bi vrijednost u budućnosti… više »

SAMO? ;)

Samo 10 posto automobila ima skinutu kilometražu

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Kada je riječ o tržištu rabljenih automobila, svaka europska zemlja suočava se sa sličnim izazovima. Bilo da se radi o prevarama s kilometražom, skrivenim oštećenjima ili čak… više »

ODLIČNO

Hrvatski prijevoznici održivosti pridaju sve veću važnost

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Goodyear je ove godine proveo istraživanje s ciljem proučavanja odnosa prijevozničkih tvrtki prema održivosti, a obuhvatilo je, između ostalih, i 51 hrvatski vozni park teretnih vozila. U… više »

VOŽNJA

Kako se vozi po zimi?

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Istraživanje koje je Goodyear proveo među 4000 vozača iz osam europskih zemalja pokazalo je da se europski vozači značajno razlikuju po razini znanja, iskustva i pripremljenosti za… više »

AUTO

Kako pripremiti automobil za zimu?

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Zato trebate unaprijed pripremiti svoj automobil za najhladniju sezonu i osigurati da sve radi kako treba. Evo i praktičnih savjeta koji će vam pomoći preživjeti zimu i izbjeći probleme na… više »

SAVJETI

Tri korisna savjeta za vožnju

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Motorizirani cestovni promet i mobilnost bitna su obilježja suvremenog društva ali i današnjeg tehnološkog razvoja čije se dobrobiti nerijetko plaćaju visokom cijenom… više »

STVARNO?

Najčešće se oštećuju - Tesle

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Iako su moderni automobili opremljeni mnogim naprednim sigurnosnim sustavima i značajkama, svejedno im se može dogoditi nesreća. Prema carVerticalu, globalni udio oštećenih vozila… više »

WOW!

Goodyear napravio sjajne gume za Citroën Oli

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Poduzeće Goodyear u suradnji s Citroënom razvilo je gumu Eagle GO za Citroënovo konceptno vozilo oli. Riječ je o trećoj konceptnoj gumi razvijenoj u suradnji s Citroënom, a… više »

COOL

Auto influencer Matko poklanja auto!

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Nakon prijeđenih 1 000 kilometara i gotovo 6 000 eura uloženih u popravke, rabljeni BMW E90 Matka Ostričkog izgleda kao nov i gotovo je spreman upoznati svog novog vlasnika. U protekla dva… više »

STVARNO?

Crveni automobili imaju veću šansu sudjelovati u nesrećama

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

Boje automobila često odražavaju osobnost vlasnika. Konzervativni kupci skloniji su monokromatskim vozilima, dok ostali vozači preferiraju svijetle boje. Općenito, dok proizvođači automobila… više »

WOW!

Goodyear se pridružuje komercijalizaciji lunarne mobilnosti

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Prije 53 godine Goodyear je isporučio važne proizvode za NASA-in program Apollo, među ostalim i za misiju Apollo 11 koja je u to vrijeme sletjela na Mjesec. Rad na svemirskoj… više »

LOGIČNO

Hrvati baš ne vjeruju prodavačima rabljenih automobila

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Kada kupujete rabljeni automobil, povjerenje je najvažnije. Međutim, ljudi u različitim zemljama mogu imati vrlo različitu razinu povjerenja u lokalno tržište vozila. Stručnjaci… više »

skrolaj na vrh