Lifestyle
O DA

Čaj od kamilice kao najbolji lijek

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Kamilica je biljka koja dolazi od cvjetova nalik tratinčici iz obitelji Asteraceae. Stoljećima se konzumira kao prirodni lijek za nekoliko zdravstvenih stanja. Za pripremu čaja od… više »

SAVJETI

Vježbanje protiv depresije

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

 depresivni, vježbanje može zvučati kao zadnja stvar koju želimo raditi. No, nova studija kaže da bi to moglo biti ključno za bolji osjećaj. Mnoge vrste tjelesne aktivnosti, uključujući… više »

SAVJETI

Što je najbolje raditi za zdravlje mozga?

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Dobro znamo da je mozak kontrolni centar za cijelo tijelo, stoga se trebamo brinuti za njega i pokušati ga održati u izvrsnoj formi što je duže moguće. Neke navike i aktivnosti… više »

STVARNO?

Pričate li u snu?

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Pričanje u snu može biti vrlo smiješno, zabavno, fascinantno ali i sramotno. Možda ste pričali o nečemu što ste sanjali, odnosno proživjeli tog dana, a možda ste i otkrili onome… više »

SAVJETI

Tko vam diže tlak u kući?

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Ako ste ikada pokušali smršavjeti, znate da to može biti dodatni izazov kada netko u vašem kućanstvu još uvijek puni hladnjak, ormariće i vlastiti tanjur ukusnom… više »

SAVJETI

5 namirnica za dulji i sadržajniji život

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Genetika nedvojbeno igra ulogu u tome koliko ćemo dugo živjeti, tjelovježba, prehrana, upravljanje stresom i socijalizacija povezani su s kvalitetnim starenjem i smanjenjem rizika od… više »

SAVJETI

Zašto vam dezodorans više ne miriši?

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Možete pretpostaviti da je vaš dezodorans ili antiperspirant jednog dana prestao djelovati, ali rijetko kad se dogodi da se vaše tijelo jednostavno prilagodi i da vam ta formula… više »

SUPERHRANA

Superhrana koja vam je nadohvat ruke

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Opskrbljivanje vašeg tijela hranjivim tvarima je ključno, ali nijedna pojedinačna hrana ne pruža sve hranjive tvari koje su vam potrebne za optimalno zdravlje.  Dok sve namirnice… više »

ZNATE LI?

Koje su marke automobila s najvećom kilometražom?

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Različiti automobili služe u različite svrhe pa se njihova kilometraža nakon nekoliko godina može značajno razlikovati. Međutim, mali oglasnici puni su vozila s malom kilometražom po sumnjivo… više »

MRŠAVLJENJE

Svakodnevna pogreška koja smanjuje šansu za mršavljenje

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Naravno da jako dobro znamo što nam je potrebno kako bi skinuli kilograme viška - konzumiranje dobro uravnoteženih obroka, više tjelovježbe i povećanje unosa vlakana… više »

COOL

Omiljeni Labello predstavljen u limitiranom Disney izdanju

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Bez obzira na dob, nikada nećemo biti spremni odreći se slatkog, šarenog svijeta crtanih filmova uz koje smo odrastali, kroz koje smo spoznavali svijet oko nas i njegova stroga… više »

SUPERHRANA

Zašto je japanska matcha superfood kralj

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Matcha, tradicionalni japanski zeleni čaj sve je popularniji diljem svijeta zbog svojeg bogatog okusa, blagotvornih svojstava i raznolikih načina upotrebe. Matcha ima dugu i bogatu povijest.… više »

Mladi moraju znati da je u redu ponekad se osjećati tjeskobno / Foto: Pexels
ZANIMLJIVO

Što je anticipacijska tjeskoba i imate li je?

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Znate i sami da je svijet sjebano mjesto i da u njemu nema baš puno mjesta za vas, pogotovo ako ste mali i jadni... ili se tako osjećate. Pokušati ukrotiti takve misli i… više »

SAVJETI

Vježbate li redovito? Trebali bi...

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Nova studija vima ukazuje na to da redovit ritam vježbanja donosi više prednosti za zdravlje.  Premda u mozgu postoji središnji tjelesni sat koji se nalazi u… više »

Požurite! / Pixabay
SAVJETI

Vježba koja sigurno skida kile

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Postoji jedna vježba koja se ističe među ostalima po svojoj djelotvornosti za topljenje tjelesne masti. Nije tajna da je održavanje zdrave težine ključno za cjelokupno zdravlje i dobrobit.… više »

skrolaj na vrh