« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
ZAGREB 2010.

Otvoren zagrebački Auto Motor Show

VIDEO - Auto Motor Show Zagreb 2010. traje od 17. do 19. rujna, a održava se pored Arene Zagreb na Laništu

Auto Motor Show Zagreb 2010.
Auto Motor Show Zagreb 2010. (Ranko Šuvar/Cropix/Infopunkt)
Više o

Arena Zagreb

,

zagreb-info

,

jagoda

Na prostoru pored zagrebačke Arene otvoren je danas Auto Motor Show Zagreb 2010. koji traje od 17. do 19. rujna, a organizatori se nadaju da će privući brojne ljubitelje automobilizma i popratnih sadržaja. Manifestaciju je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, dok je poseban gost na otvaranju bio bivši prvak u Formuli 1 Giancarlo Fisichella.

Tijekom tri dana organizator najavljuje razne atrakcije - od Formule 1, akrobatskog motociklizma, kaskadera koji kamionima probijaju vatrene zidove, prevrtanja automobila i insceniranih sudara, do helikopterskog desanta na automobil u izvedbi MUP-ovih specijalaca.

Također je najavljen nastup talijanske udruge Arcobaleno čiji program se sastoji od različitih demonstracija vozilima i motorima, te zabavni program s grupom Colonia, brojnim DJ-ima i dječjim zborovima.

Osim atrakcija, Auto Motor Show nuditi i edukaciju u prometu, u što je uključen MUP koji već tradicionalno početkom školske godine provodi aktivnosti iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa. Edukativni programi usmjereni su prvenstveno prema djeci i mladima, te će u akciju edukacije za najmlađe biti uključeno 10.000 osnovnoškolaca.

Organizatori priredbe očekuju da će Auto Motor Show Zagreb postati tradicionalni prometni događaj u Zagrebu na kojem će se svake godine okupljati javnost, policija i sve relevantne institucije u prometu.(hina/metro-portal)

17.09.2010. 13:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh