Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Kako lakše zaspati po ovim vrućinama

objavljeno prije 2 sata

Ako koristite klima uređaj, možda nemate problema s tim. No, korištenje klima uređaja svaku večer tijekom ljeta može biti prilično skupo rješenje. Evo nekih drugih trikova koji… više »

SAVJETI

Stvarna istina o kremama za sunčanje

objavljeno prije 8 sati i 1 minutu

„Sredstva za zaštitu od sunca su jedna od najvećih prijevara svih vremena!" S tom se porukom preko društvenih mreža dijeli video koji sadrži jedan od najpopularnijih… više »

SAVJETI

Što se jednostavno ne jede po ovim vrućinama?

objavljeno prije 11 sati

Toplinski val vjerojatno je najgora stvar koju vežemo za ljeto, posebno ako niste na moru ili ako kod kuće nemate bazen u kojemu biste se mogli rashladiti. Tko nije na moru, dane vjerojatno… više »

SAVJETI

Jedite raznovrsno i svjesno

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Jesti svjesnije - nešto je čemu mnogi teže. Ali, što definira svjesnu i zdravu prehranu? Prije svega - nije dovoljno suzdržavati se od određene hrane. Način na koji jedete… više »

SAVJETI

Zašto nam treba redovan godišnji odmor?

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

U većini europskih zemalja radnici imaju minimalno 20 dana godišnjeg, četiri zemlje imaju 25, a klinička psihologinja Lea Maričić navodi kako istraživanja pokazuju da oni koji redovito… više »

SAVJETI

Zašto je ljeti pojačana anksioznost

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Vjerovali ili ne, anksioznost se u ljetnim mjesecima često pogoršava. Anksioznost je definirana kao osjećaj nelagode, napetosti, zabrinutosti, velikog stresa, panike, straha, ali i… više »

SAVJETI

Koji rok trajanja ima kozmetika?

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Sve te čarobne kremice, tubice, serumi, ulja, losioni, mlijeka, tonici i bezbroj artikala iz nepreglednog kozmetičkog arsenala imaju svoj rok trajanja, podsjeća europski portal Obelis. Stoga… više »

HMMM...

Kineska električna vozila postaju sve popularnija

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Iako se kineski automobili mnogima mogu činiti egzotičnim, oni su već uobičajeni u mnogim europskim zemljama. Međutim, šira javnost još ne zna puno o kineskim proizvođačima,… više »

SAVJETI

Kako mijenjamo uređenje doma za sezonske dekoracije: praktični savjeti i inspiracije

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Proljetna metamorfoza: boje, cvijeće i svježina Proljeće je vrijeme obnove, svježine i eksplozije boja. Ostavite iza sebe zimske sive tonove i unesite radost proljetnih dana u svoj dom!… više »

SAVJETI

Jutarnje vježbanje od kuće za zdrav život

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

S pravim vježbama kod kuće možemo sagorjeti kalorije, izgraditi mišiće i izgubiti kilograme. Bez obzira volimo li više vježbe s tjelesnom težinom ili kardio treninge, postoji… više »

SAVJETI

Par dobrih savjeta za zdravo srce

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Svatko može očuvati zdravlje srca i zaštiti se od kardiovaskularnih bolesti. Međutim, za to su nužne promjene životnog stila. "Tajna dugovječnosti leži u jednostavnim pravilima kojih… više »

COOL

Odmor doma, u cvjetnom raju

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Kako svi željno iščekujemo trenutak godišnjih odmora, ponekad je dovoljan i onaj jednostavniji odmor - odmor za oči. Još uvijek stignete osmisliti vlastitu oazu mira i… više »

SAVJETI

Hodati bosi? Nije baš najpametnije...

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Atletsko stopalo Liječnica opće prakse Nisa Aslam, upozorila je ljude kako trebaju biti svjesni zdravstvenih stanja koje uzrokuju gljivice koje rastu u toplim i vlažnim uvjetima.… više »

STVARNO?

Lišće vinove loze - treba ga jesti

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Svi znamo da su ljetne sarmice od vinove loze odlična i ukusna hrana, no, osim toga lišće vinove loze ima toliko koristi za zdravlje da bi trebali smisliti još recepata kako bi… više »

ODLIČNO!

Prepustite se visokoučinkovitoj i obnavljajućoj njezi uz NIVEA Repair & Care

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Postoji mnogo lekcija o ljepoti, ali sve dijele isti princip: svi se u svojoj koži želimo osjećati dobro, a osnovni preduvjet za to je zdrava i hidratizirana koža. Međutim, to nije lako… više »

skrolaj na vrh