« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
NAJAVE

Luka Belani u Lisinskom 7. prosinca

Kantautor iz Križevaca sa zagrebačkom adresom dosad ih je objavio dva: B-Side Of My Mind te Changin' Chapters

Luka Belani u Maloj dvorani
Luka Belani u Maloj dvorani (KD Vatroslav Lisinski)
Više o

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

,

Luka Belani

Jedan od najperspektivnijih domaćih kantautora, Luka Belani, 7. prosinca sprema samostalni koncert u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Osim starih, Luka će na koncertu predstaviti i dio novih pjesama koje će objaviti na trećem albumu.

Kantautor iz Križevaca sa zagrebačkom adresom dosad ih je objavio dva: B-Side Of My Mind te Changin' Chapters i već je prvim privukao pažnju kritike i publike. B-Side Of My Mind kritičari su svrstali među najbolje debi albume godine.

Drugi album ostvario je još veći uspjeh kod publike i na radijskim postajama, a Luka je te godine nastupao i na glavnoj pozornici INmusic festivala. Broj Lukinih koncerata dosad je prešao 400, a osim nastupa u Hrvatskoj to uključuje nastupe u Londonu, Amsterdamu, Beču, turneju po jugozapadu Engleske, te šest turneja po Njemačkoj od kojih posljednja, ove jeseni, broji 16 dana u komadu, zaključno s Berlinom.

Prošle je godine samostalno objavio EP What The Ghosts Want Us To Do te trenutno dovršava treći album, a koncert u Lisinskom dragocjena je prilika da ga uhvatite u intimnoj kombinaciji gitare, glasa i publike.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog , online - na adresi www.ulaznice.hr, te u Art Rock Caffeu u Križevcima.
Cijena ulaznice je 40kn.

01.12.2014. 12:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh