« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
MOČVARA

Najluđi tulum u gradu

Ovog petka u Močvari očekuje vas još jedan Dirty Dancing party - OSVOJITE UPAD

Dirty Daning
Dirty Daning (Močvara)
Više o

Zagreb

,

močvara

,

tulum

,

party

,

Dirty dancing

Ovog petka u Močvari očekuje vas još jedan nezaboravni i prenenormalni plesni tulum pod nazivom Dirty Dancing. Nadamo se da znate da je potrebno dobro se fizički pripremiti, jer kada počnete plesati na „smash hitove"' iz najluđeg i najotkačenijeg perioda iz prošlog nam stoljeća, tada jednostavno nema stajanja.

Osvojite 2x2 ulaznice za Dirty Dancing!

Ali to ustvari uopće nije loše, upravo suprotno. Svi znamo da nam se bliži ljeto i svi pokušavate na ovaj ili onaj način sagorjeti što više kalorija u ovo doba godine (ne bi li na  plažama bili presexycool)!

Upravo zbog toga Močvara je za vas brižno pripremila najluđu kombinaciju hitova koja vam jednostavno neće dopustiti da stanete plesati i ludo se zabavljati. Oboružajte se pozitivnom energijom i dođite na najluđi tulum u gradu pod imenom Dirty Dancing i plešite do iznemoglosti! Sagorijevanje kalorija je zajamčeno!

Plešite uz izvođače kao što su George Michael, Madonna, Michael Jackson, Mc Hammer, Rick Astley, Eurythmics, Whitney Huston, Europe, Alice Cooper, Depeche Mode, Police, Cindy Lauper, Bon Jovi, Denis & Denis i brojni drugi..

DJ Duran Duran Duran
upad: 20kn do 00:00, 30kn nakon 00:00

22.06.2010. 09:42:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh