Kultura nema prethodne stranice
NAJAVE

Baby Lasagna dovodi brojne goste na sva tri koncerta na stadionu Šalata

objavljeno prije 12 sati

Kao trenutno najtraženije ime regije, Baby Lasagna je odabrao goste prema osobnim preferencijama, glazbeno i prijateljski, te ih pozvao da se predstave na odavno rasprodanim koncertima na… više »

NAJAVE

Ovaj tjedan na Green River Festu

objavljeno prije 14 sati i 17 minuta

Šesti tjedan Green River Festa nudi bogat i uzbudljiv program s različitim događanjima koja će zadovoljiti sve ukuse. Od inspirativnih umjetničkih i književnih večeri do uzbudljivih… više »

OSVRT

Kompleksni motiv tijela u opusu Petera Weisza

objavljeno prije 15 sati i 6 minuta

U dugom nizu godina plodnog stvaranja, slikar Peter Weisz susretao se s mnogobrojnim atraktivnim motivima, u stvaranju angažiranog umjetničkog opusa. Naime, slikar reagira na podražaje… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 19 sati i 39 minuta

Eto što ima Nema više »

Kazalište i kino - raspored predstava za 19. kolovoza

objavljeno prije 22 sata i 7 minuta

Kazališta i kina  - raspored predstava za danas, 19. kolovoza El Shatt - nacrt za utopiju, 20h - Kino na Savi/Green River Fest više »

OSVRT

Zimska idila u ciklusu Renate Facan Kušec

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Suvremena hrvatska likovna umjetnica, akademska slikarica Renata Facan Kušec, vrlo emotivno, strastveno pristupa svakom od motiva koje je odabrala, pronalazeći u njemu tajnovitu… više »

NAJAVE

Dire Straits Legacy u Splitu

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Prošlo je gotovo 40 godina otkako su Dire Straits proslavili s albumom "Brothers in Arms." U petak, 23. kolovoza bend Dire Straits Legacy, koji čine četvorica… više »

FILMOVI

“Nakon ljeta” Danisa Tanovića otvorio 30. Sarajevo Film Festival

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Praćen ovacijama i gromoglasnim pljeskom publike, novi film oskarovca i dvostrukog dobitnika berlinskog Srebrnog medvjeda Danisa Tanovića "Nakon ljeta" otvorio je u petak jubilarno,… više »

COOL

Big Bike Orchestra na Špancirfestu

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Prvi put u Hrvatsku i to u Varaždin na Špancirfest dolazi jedinstvena glazbena atrakcija koja spaja umjetnost i vožnju na biciklu - Big Bike Orchestra. Ovaj energični poljski pop-folk… više »

NAJAVE

Monumentalna umjetnička akcija Šahto-kultura u rujnu u Pogonu

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Kako je najavljeno, radikalni izvedbeno-izložbeni postav autorskog tandema Damira Bartola Indoša i Tanje Vrvilo pretvara Veliku dvoranu Pogona bivše tvornice hidrauličkih pumpi… više »

SLUČAJNO KINO

"Dan oslobođenja" u vrtu "Malog Rocka"

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Slučajno kino, program malih projekcija dokumentarnih filmova na site-specific lokacijama, u četvrtak 22. kolovoza od 21 sat u vrtu caffe bara "Mali Rock" na riječkom… više »

GOTOVO JE

Završeno je 70. Splitsko ljeto

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

U glazbenom dijelu programa nagradu "Judita" su osvojili istaknuti hrvatski bas bariton Marko Mimica i kubanski pijanist Marcos Madrigal. U dramskom dijelu nagrada je pripala predstavi "Zakon… više »

FILMOVI

Star Film Fest u Sisku

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Za 11. Star Film Fest ove je godine prijavljeno više od 500 filmova iz cijeloga svijeta, a filmove u natjecateljskoj konkurenciji odabrale su Anja Kavić i Martina… više »

OSVRT

Zeleni i plavi ciklus ulja Julije Kršlović

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Već s prvim radovima Julija Kršlović navijestila je svoj dolazak u svijet umjetnosti, prezentirajući izazovne i zanimljive kreacije. Danas je ona studentica završnih godina na… više »

NAJAVE

Andrea Bocelli u Areni Pula

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Andrea Bocelli - jedan od najljepših svjetskih glasova i najprodavaniji izvođač klasične glazbe, uskoro nastupa u pulskoj Areni, i to dva dana za redom, 30. i 31. kolovoza. Zbog… više »

skrolaj na vrh