« Komentari
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
WTF?

Karamarko odbija sva predizborna sučeljavanja

Vjerovali ili ne (ROFL), Tomislav Karamarko odlučio je u najboljoj maniri svog prethodnika Sanadera odbiti sva televizijska sučeljavanja

Kukavica, što drugo :)
Kukavica, što drugo :) (Arhiva)
Više o

Tomislav Karamarko

,

stranačko sučeljavanje

Tomislav Karamarko nije baš neki orator, to smo se do sada uspjeli uvjeriti nebrojeno puta, no da je takva kukavica, to (ni)smo znali, sve do ove jasne i glasne potvrde.

Naime, N1 televizija pozvala je Karamarka na prvu veliku javnu debatu koju organizira u Novinarskom domu zajedno s Udrugom civilnog društva Platforme 112, te legendarnim, dugogodišnjim novinarom CNN-a Brentom Sadlerom, u ponedjeljak 2.11. u 12 sati.

Glavni savjetnik predsjednika HDZ-a za medije, Miljenko Manjkas, odgovorio je N1 televiziji da Karamarko nema namjeru sudjelovati ni u jednom televizijskom sučeljavanju.

"Predsjednik HDZ-a i budući hrvatski premijer Tomislav Karamarko neće sudjelovati u niti jednom televizijskom sučeljavanju.

HDZ je u više navrata pozivao na dijalog i konsenzus oko ključnih pitanja za Hrvatsku, a sada kada je jasno da ova Vlada na odlasku nema nikakvu viziju niti program, već svoju kampanju vodi isključivo trivijaliziranjem svih važnih pitanja i vrijeđanjem drugih, nikakvo sučeljavanja nema smisla. U takvoj atmosferi, bilo kakva polemika s premijerom na odlasku samo bi izazvala dodatne podjele u ionako podijeljenom hrvatskom društvu.

HDZ i Domoljubna koalicija cijelu svoju kampanju grade na konstruktivnom predstavljanju svog programa i takvu će kampanju nastaviti voditi i dalje. S Vladom koja je prošlost, nema nikakvog smisla razgovarati o budućnosti", stoji u odgovoru HDZ-a.

Moderatori najveće izborne debate uz CNN-ovog novinara Brenta Sadlera, bit će glavna urednica tportala Đurđica Klancir te direktor N1 televizije Zagreb Tihomir Ladišić.

Šuplja priča bivšeg Tuđmanovog spin doktora Manjkasa može proći možda kod ovaca oko Vrlike (uz ispriku svim ovcama i stanovnicima Vrlike), no u civiliziranom svijetu, to se zove - kukavičluk, ma kako ga zapakirali ...

Piše: Metronom
30.10.2015. 08:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Sebastian
    02.11.2015. 16:14
    Jadan članak. Zašto bi se Karamarko morao sučeljavati s bahatim primitivcem, čiji su argumenti uvrede. Sučeljavanja su sociološki fenomen za široke mase, kao igre u starih rimljana u Areni. Kruha i igara!
  2. avatar
    Sonia
    31.05.2020. 15:03
    Dobro jutro, gospodo / gospodo: Imam kapital koji ce se koristiti za odobravanje pojedinacnih kratkorocnih i dugorocnih zajmova u rasponu od 5000 do 900 000 bilo kojoj ozbiljnoj osobi koja želi ovaj zajam. Javite mi se izravno e-poštom: sonia02pitalua@gmail.com
    VIBER: +381649443163
    VIBER: +381649443163
    HVALA VAM
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh