Hrvatska
HUMANITARNO

Kampanji HUPT-a fali još malo

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Istraživanje iz 2017. godine pokazalo je da u Republici Hrvatskoj ne postoji turistička destinacija koja je u potpunosti prilagođena osobama u invalidskim kolicima. Do danas to se nije… više »

BRAVO!

Zvijezda podržava socijalno poduzetništvo Udruge Slijepih

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Zvijezda nastavlja podržavati rad Udruge Slijepih Zagreb donacijom sirovina, suncokretovog i maslinovog ulja te kokosove masti, za izradu „Sapuna s točkicama". Udruga Slijepih… više »

BRAVO

Obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Allianz Hrvatska d.d. već je 12 godina ponosan partner Hrvatskog paraolimpijskog odbora te zajedno grade bolju i ravnopravniju budućnost za nove generacije. Minulog petka su, u Centru za… više »

WTF?!

Umirovljenici pod ovrhom zbog unučadi

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Djed i baka iz Ludbrega s minimalnim mirovinama od ukupno 600 eura dobili su presudu da plaćaju više od 200 eura mjesečno alimentacije za unuka, iako i njihov sin, mada… više »

HUMANITARNO

Ove godine Advent je obojan u roza s dobrotvornim ciljem

objavljeno prije 4 mjeseca

Udruga Nismo same kao dio kampanje „Uzmi ih u ruke na vrijeme" pokrenula je 17. humanitarnu akciju koja će biti organizirana i kao događaj Pink Advent u Zagrebu, Splitu,… više »

EH, DA...

Varljivo hrvatsko društvo znanja

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Privatizacija i komercijalizacija hrvatskoga visokoškolskog sektora traje već poduži niz godina, i odvijala se u više faza, a samo isprva kao „puzajuća". Sve je počelo… više »

ZG - BG

Špijunske igre u predizborno vrijeme

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Hrvatski diplomat Hrvoje Šnajder, kako prenose beogradski mediji, praćen je od strane Sigurnosno-informativne agencije (BIA) više od godinu dana i utvrđeno je da je imao susrete… više »

HRVATSKA

Komemoracije i dnevnopolitičko profiterstvo

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

S ovogodišnjeg hrvatskog Dana sjećanja ili - punim nazivom - Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, jedna je nesumnjivo notorna… više »

MENSA

Gotovo 9.000 hrvatskih učenika na Sudoku prvenstvu 2023

objavljeno prije 5 mjeseci

Hrvatska Mensa i enigmatski klub „Božidar Vranicki" u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje organiziraju treće Sudoku prvenstvo Hrvatske za osnovne i srednje škole. Ove… više »

ODLIČNO!

SOFMEDICA dolazi u Hrvatsku

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

SOFMEDICA, ugledni regionalni pružatelj zdravstvenih rješenja u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi, s oduševljenjem najavljuje svoj dolazak na hrvatsko tržište, čime će… više »

ZANIMLJIVO

Mentalna higijena u školskim klupama- što znamo, a što ne

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Na događanju Mentalna higijena u školskim klupama, meet-up event o mentalnom zdravlju, odvijao se otvoren razgovor s djecom i mladima - saznali smo što muči nove generacije te… više »

DONACIJA

Vrijedna donacija pedijatriji OB Pula

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

I ove su godine Bina Istra, Arena Hospitality Group te organizatori Rocks&Stars@Cave Romane Festivala u Vinkuranu u Općini Medulin, donirali pulsku bolnicu uređajima za dijagnostiku i… više »

SJAJNO

Kampanja o mentalnom zdravlju, “Brave Together”

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Kampanja o mentalnom zdravlju, "Brave Together", u Hrvatskoj će i ove godine pružati podršku onima koji se nose sa anksioznim i depresivnim teškoćama u obliku besplatne… više »

HRVATSKA

Dvije trećine umirovljenika ispod praga siromaštva

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

„Da mi sin ne pomaže, ja bih s mojom penzijom platila režije, kupila nešto sitno u apoteci, malo brašna i jaja" , kaže za DW Lea Dumančić, umirovljenica iz Pule čija… više »

MLJAC

Novi Zvijezda ketchup

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Linija Zvijezda ketchupa od sada ima novo pojačanje - Zvijezda ketchup s 0 % dodanog šećera i 50 % manje kalorija, ali s jednako bogatim i dobro poznatim okusom. Novi ketchup nastao je… više »

skrolaj na vrh