Hrvatska nema prethodne stranice
IDU DALJE

Škola za život - ocjene tek nakon Uskrsa

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Sljedeći tjedan nastave na daljinu bit će tjedan ponavljanja i planiranja, a ocjenjivanje i vrednovanje trebalo bi početi nakon Uskrsa u skladu s uputama koje će škole dobiti sutra,… više »

EHHH...

Građani jednako strahuju od zaraze i gubitka posla

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Građani jednako strahuju od zaraze koronavirusom kao i od gubitka radnog mjesta, pokazalo je istraživanje agencije Hendal provedeno na reprezentativnom uzorku od 500 ispitanika. Istraživanje… više »

STANJE

Što je ostalo od normalnog života u Hrvatskoj?

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Prema službenim informacijama u Hrvatskoj je jučer potvrđeno 77 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Ukupno oboljelih je 790, a broj novozaraženih ne raste eksponencijalno. Umrlo je… više »

SUPER

UNICEF dostavio 4 tone profesionalne zaštitne i medicinske opreme u Hrvatsku

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Danas je u Zagreb stigao prvi dio profesionalne zaštitne i medicinske opreme koju je UNICEF nabavio kako bi odgovorio na trenutnu krizu izazvanu koronavirusom. Iz UNICEF-ovog… više »

DOBRO PITANJE

Orvelovština ili briga o zdravlju hrvatskih građana?

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Hrvatska već nekoliko tjedana, otkako je snažnije zahvaćena pandemijom koronavirusa, živi u realnom distopijskom filmu. Nakon blokade velikog dijela proizvodnje, zatvaranja obrta, tržnica i… više »

POPIS TRGOVINA

Online trgovne hranom i ostalim proizvodima s dostavom

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Dječji proizvodi Bubamara - sve za djecu Dostava: Hrvatska (unutar 3 radna dana), besplatna dostava preko 500 kn, online plaćanjeNarudžba: putem web… više »

BRAVO

Humanost i maske koje život znače

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

„Ako našim maskama uspijemo bar malo zaustaviti širenje virusa puno smo napravili, ako zaustavimo bolest bit će to jako dobro, ako spasimo toliko ljudi koliko smo maskica… više »

OPET...

Ljetno računanje vremena od nedjelje

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Ljetno računanje vremena ove godine počinje u nedjelju, 29. ožujka, pa ne zaboravite pomaknuti kazaljke na satu. U 2 sata ujutro sat će se pomaknuti za jedan sat unaprijed, a vrijeme u 2… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme ljekarni

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Sukladno odluci Nacionalnog kriznog stožera Republike Hrvatske i Kriznog stožera Ministarstva zdravstva za vrijeme trajanja epidemije COVID-19 virusa ljekarne od ponedjeljka 23.03.2020.… više »

RADNO VRIJEME

Trgovine od danas rade od 8-17h

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Nacionalni stožer civilne zaštite donio je odluku o ograničavanju radnog vremena trgovina koje od nedjelje, 22 ožujka, rade skraćeno od 8 do 17 sati. Trgovine od nedjelje rade do… više »

NIJE ŠALA

Upute za samoizolaciju

objavljeno prije 21 dan

U 10 preporuka na twitteru Ravnateljstva civilne zaštite stoji da osobama kojima je određen zdravstveni nadzor u kućnoj samoizolaciji nije dozvoljeno izlaziti iz kuće te da… više »

HRVATSKA

Od poricanja opasnosti do panike u samo nekoliko dana

objavljeno prije 21 dan i 7 sati

Počelo je, baš kao i u drugim europskim zemlja - podcjenjivanjem. Novi se virus uspoređivao s običnom gripom. Čak su i ozbiljni znanstvenici banalizirali podatke o mortalitetu koji su… više »

INFORMACIJE

Raspored online i TV nastave za osnovne i srednje škole

objavljeno prije 22 dana i 22 sata

Raspored online nastave za osnovne i srednje škole je ovdje: Razreda nastava organizirana je u suradnji s Hrvatskom televizijom na 3. programu pod… više »

ZANIMLJIVO

Vlada ograničila cijene nekih proizvoda

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Vlada je održala telefonsku sjednicu na kojoj je donijela Odluku o iznimnim mjerama kontrole cijena za određene proizvode. Ova Odluka donosi se radi sprječavanja negativnih učinaka promjene… više »

SAVJETI

Mjere zaštite od zaraze koronavirusom

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

Nacionalni stožer civilne zaštite konstantno podsjeća građane da se u situaciji u kojoj se nalazimo zbog koronavirusa ponašaju odgovorno i da provode mjere samozaštite te… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh