Hi-tech
ISPROBAJTE

Top Eleven 2016 pokreće nogometnu ligu

objavljeno prije 8 godina

Nordeus, tvorac igre Top Elevena, najpopularnije internetske sportske igre na svijetu, danas je lansirao novu opciju Associations (Liga), prvu takvu u industriji igara vođenja nogometa.… više »

JEDAN ZA SVE

Prvi Philips monitor s USB tipom C

objavljeno prije 8 godina

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner za Philips monitore lansira prvi Philips monitor za brzu i prilagodljivu mogućnost povezivanja iz najnovije generacije USB… više »

SAVJETI

Zašto se treba ugasiti internet na smartphonu

objavljeno prije 8 godina

Koliko puta ste se zapitali trebaju li vaši uređaji biti spojeni na internet i tijekom noći, dok spavate? A razlog zbog kojeg to ne biste trebali činiti je tako logičan. Naime,… više »

MA DA?!

EK za logiranje na Fejs uz - osobnu?!

objavljeno prije 8 godina

Prijedlog Europske komisije tiče se upravo toga, da se građani na svoje profile na društvenim mrežama prijavljuju koristeći nacionalne osobne iskaznice. Ideja je to predsjednika Odbora… više »

POZITIVNE VIBRACIJE

Pametni telefoni Lenovo Vibe

objavljeno prije 8 godina

Vrhunskim značajkama i kvalitetom izrade pametni telefoni Lenovo Vibe opasno bježe svakoj konkurenciji zahvaljujući činjenici da su cjenovno daleko najprihvatljiviji unutar svake usporedive… više »

UPS?!

Napravljeni roboti koji se - razmnožavaju

objavljeno prije 8 godina

Nizozemski znanstvenici napravili su prve robote sposobne za evoluciju i prokreaciju. Rad u projektu Robot Baby išao je tako da su dva robota (ubuduće ih može dobiti… više »

VIŠE JE BOLJE

Monitori za jednostavan multitasking

objavljeno prije 8 godina

Današnje vrijeme digitalnih tehnologija zahtjeva da budemo brzi i razmišljamo unaprijed kako bi ispunili nekoliko zadataka istovremeno koristeći pritom razne podatke, tekstualne… više »

WOW!

Facebook i Microsoft povezuju SAD i Europu superbrzim internetom

objavljeno prije 8 godina

Facebook i Microsoft objavili su jučer da će instalirati podvodni kabel od istočne obale SAD-a do Španjolske kako bi ubrzali globalne internet usluge piše The Guardian.… više »

COOL

Dodijeljene Google Play nagrade

objavljeno prije 8 godina

Aplikacija Houzz za unutrašnji dizajn i uređivanje dobila je nagradu za najbolju aplikaciju za Android za ovu godinu na Google Play nagradama (nominirane bile još… više »

LOŠE!

Budućnost je zastrašujuća, pripremite se!

objavljeno prije 8 godina

Hyper stvarnost - naziv je videa koji predviđa kako bi mogla izgledati naša budućnost, a već na prvu čini se zastrašujuća. Autor Keiichi Matsuda je u šestominutnom… više »

UFF

Kad djeca dobivaju prvi smartphone?

objavljeno prije 8 godina

Prosječno doba u kojem dijete dobije svoj prvi smartphone palo je na 10,3 godine, bar u slučaju malih Amerikanaca, pokazuje istraživanje. Utvrdili su još neke zanimljive trendove:… više »

NAPOKON

Twitter uvodi dugo očekivane promjene

objavljeno prije 8 godina

Twitter je napokon najavio promjene koje se očekuju već godina - u 140 znakova tvita više se neće ubrajati dijeljeni linkovi ili fotografije. Promjena bi trebala biti omogućena u… više »

MOĆNO!

Snimite savršen noćni selfie s novim Sony Xperia XA Ultra

objavljeno prije 8 godina

Sony Mobile Communications danas je najavio Xperia XA Ultra, novi dodatak Xperia X seriji s vrhunskom kamerom za selfieje. Veliki 6-inčni zaslon, 16 MP prednja kamera, senzor za… više »

COOL

Hatch! - softverska inovacija s hrvatskim potpisom za bolje poslovanje i iskustvo kupnje

objavljeno prije 8 godina

Na tržište loyalty programa stigao je novitet koji će promijeniti način na koji se stvara zajednica kupaca. Predstavljen je Hatch! - loyalty program riječke tvrtke LogIn koji… više »

RECENZIJA

i.Onik GlobalTab W11651 – sjajan tablet za sve

objavljeno prije 8 godina

i.Onik GlobalTab W11651 jedan je od uređaja koje smo dobili na recenziju od Global Distribution FZE i moramo priznati da nas je očarao svojim karakteritikama. Naime, tržište tableta u… više »

skrolaj na vrh