« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
SJAJNO!

Pametni telefoni Nokia uz optiku ZEISS

Ovo će partnerstvo omogućiti kompanijama ZEISS i HMD Global zajednički razvoj novih standarda snimanja te povratak brenda ZEISS pametnim telefonima Nokia

Nokia i Zeiss nastavljaju suradnju
Nokia i Zeiss nastavljaju suradnju (Arhiva)
Više o

Nokia

,

Zeiss

HMD Global, dom telefona Nokia, i ZEISS danas su najavili sklapanje ekskluzivnog partnerstva čiji je cilj postaviti nove standarde snimanja unutar industrije pametnih telefona. Ovaj dugoročni sporazum temelji se na na zajedničkoj povijesti i stručnosti kompanije ZEISS i pametnih telefona Nokia.

Sa zajedničkom željom za unapređenjem cjelokupnog doživljaja snimanja na pametnim telefonima - što uključuje cijeli ekosustav softvera, usluga, kvalitete ekrana i optičkog dizajna - ovo će partnerstvo omogućiti kompanijama ZEISS i HMD Global zajednički razvoj novih standarda snimanja te povratak brenda ZEISS pametnim telefonima Nokia. Posvećenost kontinuiranom poboljšanju doživljaja korisnika pri kreiranju fotografija i videa odraz je zajedničkih vrijednosti obje kompanije, a to su izrazita usredotočenost na kvalitetu, autentična vještina izrade i želja za poboljšanjem stvarnih životnih doživljaja.

Povezanost kompanije ZEISS i telefona Nokia počela je prije više od jednog desetljeća i temelji se na zajedničkoj strasti za inovacijom, uvijek nudeći ono najbolje za korisnika. Prethodna suradnja kompanije ZEISS i telefona Nokia dovela je do tehnoloških inovacija kao što je prva multi megapikselna kamera na mobilnom telefonu i do još mnogo drugih uređaja kojima su se postavili novi standardi, od Nokia N serije do uređaja koji uključuju tehnologije Nokia PureView. Ova obnovljena veza predstavlja dugoročnu posvećenost nadogradnji tih tehnoloških inovacija tijekom nadolazećih godina.

Arto Nummela, Generalni direktor HMD Global:

„Suradnja s kompanijom ZEISS važan je dio naše posvećenosti da uvijek pružimo najbolji mogući doživljaj našim korisnicima. Naši obožavatelji žele nešto više od izvrsne kamere za pametni telefon, žele cjelokupni doživljaj snimanja koji ne samo da postavlja nove standarde, već ih i redefinira. Naši obožavatelji to očekuju, a mi ćemo im to i dati zajedno s kompanijom ZEISS, zajednički razvijajući doživljaj snimanja za sve."

Dr. Matthias Metz, član Izvršnog odbora Grupe ZEISS:

„Suradnja kompanija HMD Global i ZEISS kroz pametne telefone Nokia ponovno će unaprijediti holistički doživljaj snimanja za korisnike, koji se temelji na izvrsnosti i inovaciji. Ovo partnerstvo stoji na čvrstim temeljima. Zajedno se radujemo uzbudljivom putovanju u budućnost sofisticirane tehnologije snimanja na pametnim telefonima."

Ovo ekskluzivno partnerstvo s kompanijom ZEISS dodatni je dokaz da HMD Global surađuje s najboljima i najuglednijima u industriji kako bi postigao savršenstvo svakoga aspekta dizajna i izrade telefona. To je i dokaz posvećenosti da korisnicima pametnih telefona omogući najbolji mogući doživljaj kreiranja foto i video sadržaja. 

06.07.2017. 11:30:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh