« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
NOVOSTI

Upravo je izašao Game Ready driver za Lawbreakers Rise up!

NVIDIA radi vrijedno na tome da svaki prvi dojam bude fenomenalan, čak i kada je igra još uvijek u razvoju

Lawbreakers Rise up s novim driverima
Lawbreakers Rise up s novim driverima (NVIDIA)
Više o

NVIDIA

,

Game Ready

,

driveri

,

Lawbreakers Rise up

Od danas je dostupan novi NVIDIA Game Ready driver za Lawbreakers "Rise Up" betu, koji pored optimizacija za taj naslov takođe uključuje i podršku za Spider-man Homecoming Virtual Reality Experience.

Budite Game Ready za beta izdanja kao što je Lawbreakers 'Rise up'!

Za dobar prvi dojam imate samo jednu šansu, a video igre tu nisu izuzetak. NVIDIA radi vrijedno na tome da svaki prvi dojam bude fenomenalan, čak i kada je igra još uvijek u razvoju.  

Misleći o tome, najnoviji Game Ready driver uključuje podršku za zatvorenu betu igre Lawbreakers 'Rise Up". Game Ready driveri imaju za cilj osigurati najbolje moguće perfomanse igre, i to svaki put kada pokrenete igru. Kako se igre nadograđuju s novim sadržajem, izlaze patchevi i DLC-ovi, tako se razvijaju i optimiziraju naši driveri. 

LawBreakers zatvorena beta je dostupna od 28. lipnja do 3. srpnja i čak 20.000 korisnika GeForce Experiencea dobilo je kod kao nagradu koji im omogućuje pristup.

Usput, kao što je i najavljeno, u finalnoj verziji Lawbreakers će imati podršku i za NVIDIA Ansel i NVIDIA ShadowPlay Highlights (iako navedene tehnologije nisu trenutno dostupne u beti).

Budite Game Ready za Spider-man Homecoming!

Najviša moguća kvaliteta igre na dan izlaska je važan, a postaje još važniji kada su u pitanju VR naslovi. Problemi u gameplayu ili bugovi mogu utjecati na imerzivni doživljaj i upropastiti VR iskustvo.

Naš Game Ready driver program osigurava najbolje moguće iskustvo zahvaljujući optimizacijima perfomansi i latencije, što je jako bitno kada je u pitanju VR gameplay. 

Dostupni na dan izlaska ili čak pred izlazak igre, NVIDIA Game Ready driveri omogućavaju najbolje moguće iskustvo za GeForce gamere u ovim naslovima zato što inženjeri NVIDIE rade do zadnjeg mogućeg trenutka kako bi optimizirali perfomanse i savršen gameplay. A kao dodatna garancija kvalitete tu je i WHQL certifikat Microsofat za svaki driver.

30.06.2017. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh