Glazba nema prethodne stranice
NAJAVE

Metessi i Zvijezde izvode presjek velikih novovalnih hitova u Tvornici kulture

objavljeno prije 33 minute i 39 sekundi

Renato Metessi skladatelj je, pjevač i autor tekstova te jedna od najvećih ličnosti i pokretača novog vala. Grupu Patrola osnovao je 1980. godine, a hitovi koji su nastali u samo godinu dana… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 6 sati i 29 minuta

Eto što ima Baby Lasagna, 20h - Šalata Black Parrots, 20h - Hard place V do XII, 21h - Route 66 Tom & The Twisters, 21h - klub Kontesa The Plagijators, 21.30h - Biker's Beer… više »

AKC ATTACK

Sjajan vikend u Attacku

objavljeno prije 17 sati i 26 minuta

PISTOLERO w/ KALOO (ITA) & HERBA (CH) @ AKC Medika (Attack & Surogat) Petak, 13.09.2024. / 22:00 - 07:00 / AKC Medika / 7 EUR < 00:00 > 10 EUR (na ulazu u dvorište… više »

NAJAVE

Mudhoney ovu nedjelju u Tvornici, objavljena satnica

objavljeno prije 20 sati i 5 minuta

Praočevi grungea Mudhoney vraćaju se napokon u Zagreb ovu nedjelju (15. rujna). Mjesto održavanje ove izuzetne svetkovine je Tvornica kulture, dok će večer otvoriti vrlo glasni nizozemski… više »

NAJAVE

Indie giganti Tindersticks stižu u Lisinski

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Na krilima novog singlea "Always a Stranger" i nadolazećeg albuma "Soft Tissue" koji će svjetlo dana ugledati 13. rujna, britanski indie giganti i ljubimci domaće publike Tindersticks vraćaju… više »

NAJAVE

Zoster na velikom koncertu u Boogaloou 28. studenog

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Devet mjeseci nakon rasprodanog koncerta u Tvornici kulture Zoster se vraćaju u Zagreb. Veliki samostalni nastup u Boogaloou bit će prilika čuti presjek dva desetljeća karijere benda, kao i… više »

NAJAVE

Ulaznice za 11. NO Jazz festival su u prodaji!

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

The Necks, australski bend koji je nastupio na premijernom izdanju u KSET-u 2000. godine, bili su prvo kojim se najavio festival, a čiji je prošlogodišnji koncert u Vintage… više »

NAJAVE

Svemirko živa muzika u Boogaloou 18. listopada

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Bend se proteklu godinu u Zagrebu imao kraće festivalske setove, ali dugačak samostalan nastup u gradu nije odsvirao od rasprodane Tvornice u listopadu 2021. godine. Koncert u Boogaloou proći… više »

NAJAVE

Mongolski The HU kreću na europsku turneju u sklopu koje dolaze u Zagreb

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Turneja počinje u Finskoj i Estoniji, a tamošnji nastupi su daleko unaprijed rasprodani. Slijede Latvija, Poljska, Njemačka, Češka, Austrija, pa nastup u Hrvatskoj, te u… više »

NAJAVE

Brkovi danas slave 20 godina karijere na Šalati

objavljeno prije 7 dana

Brkovi će proslaviti 20 godina karijere na stadionu Šalata u subotu 7. rujna 2024., a za kraj velike rođendanske turneje bend donosi najveće hitove. Na jedan od centralnih koncerata… više »

NAJAVE

Einstürzende Neubauten u Tvornici u subotu

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Nakon skoro deset godina od zadnjeg koncerta u Hrvatskoj, njemački kultni bend Einstürzende Neubauten, nastupa ovu subotu 7. rujna u Tvornici kulture. Pioniri konceptualne industrial… više »

NAJAVE

Sonic Hugs u Muzeju prekinutih veza

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Jedan od vodećih australskih skladatelja i medijskih umjetnika Colin Black okupio je devet renomiranih australskih skladatelja stvorivši s njima originalno zvučno djelo pod nazivom… više »

NAJAVE

Jazzera u Murteru - vokalni seminar

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

I ove godine, petu godinu za redom, od 19. - 25. kolovoza, održao se "JAZZERA" festival i vokalni seminar, u Jezerima, na otoku Murteru. Jazz i Blues glazba ukrasila je stare, uske uličice i… više »

NAJAVE

Postmodern Jukebox za manje od tjedan dana u Zagrebu

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Koncertni sastav koji, poput vremenskog stroja, suvremenu pop glazbu reinterpretira u duhu prošlih vremena, Postmodern Jukebox, u travnju je najavio svoj nastup u zagrebačkoj Tvornici… više »

NAJAVE

11. NO Jazz festival

objavljeno prije 13 dana

Kad su jesenas objavili sjajan album prvijenac pod imenom Roj Osa, braća Sinkauz koja su postala gotovo sinonim za domaću filmsku glazbenu produkciju, o čemu svjedoči čak 5 osvojenih Zlatnih… više »

skrolaj na vrh