Glazba nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 6 sati i 13 minuta

Eto što ima Jamfall u gostima, 19h - Green River Fest više »

NAJAVE

Ulaznice za 11. NO Jazz festival su u prodaji!

objavljeno prije 22 sata i 8 minuta

The Necks, australski bend koji je nastupio na premijernom izdanju u KSET-u 2000. godine, bili su prvo kojim se najavio festival, a čiji je prošlogodišnji koncert u Vintage… više »

NAJAVE

Svemirko živa muzika u Boogaloou 18. listopada

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Bend se proteklu godinu u Zagrebu imao kraće festivalske setove, ali dugačak samostalan nastup u gradu nije odsvirao od rasprodane Tvornice u listopadu 2021. godine. Koncert u Boogaloou proći… više »

NAJAVE

Mongolski The HU kreću na europsku turneju u sklopu koje dolaze u Zagreb

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Turneja počinje u Finskoj i Estoniji, a tamošnji nastupi su daleko unaprijed rasprodani. Slijede Latvija, Poljska, Njemačka, Češka, Austrija, pa nastup u Hrvatskoj, te u… više »

NAJAVE

Brkovi danas slave 20 godina karijere na Šalati

objavljeno prije 4 dana

Brkovi će proslaviti 20 godina karijere na stadionu Šalata u subotu 7. rujna 2024., a za kraj velike rođendanske turneje bend donosi najveće hitove. Na jedan od centralnih koncerata… više »

NAJAVE

Einstürzende Neubauten u Tvornici u subotu

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Nakon skoro deset godina od zadnjeg koncerta u Hrvatskoj, njemački kultni bend Einstürzende Neubauten, nastupa ovu subotu 7. rujna u Tvornici kulture. Pioniri konceptualne industrial… više »

NAJAVE

Sonic Hugs u Muzeju prekinutih veza

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Jedan od vodećih australskih skladatelja i medijskih umjetnika Colin Black okupio je devet renomiranih australskih skladatelja stvorivši s njima originalno zvučno djelo pod nazivom… više »

NAJAVE

Jazzera u Murteru - vokalni seminar

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

I ove godine, petu godinu za redom, od 19. - 25. kolovoza, održao se "JAZZERA" festival i vokalni seminar, u Jezerima, na otoku Murteru. Jazz i Blues glazba ukrasila je stare, uske uličice i… više »

NAJAVE

Postmodern Jukebox za manje od tjedan dana u Zagrebu

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Koncertni sastav koji, poput vremenskog stroja, suvremenu pop glazbu reinterpretira u duhu prošlih vremena, Postmodern Jukebox, u travnju je najavio svoj nastup u zagrebačkoj Tvornici… više »

NAJAVE

11. NO Jazz festival

objavljeno prije 10 dana

Kad su jesenas objavili sjajan album prvijenac pod imenom Roj Osa, braća Sinkauz koja su postala gotovo sinonim za domaću filmsku glazbenu produkciju, o čemu svjedoči čak 5 osvojenih Zlatnih… više »

NAJAVE

Antina Ribička Večer na Green River Festivalu

objavljeno prije 11 dana

Datum: subota, 31.8.2024.Vrijeme: Početak u 18 h Šarane na rašljama i fiš paprikaš spravljene po provjerenoj recepturi, koje su stekle glas kao… više »

NAJAVE

10. Reunited Festival Hip Hop Kulture

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Ovog rujna, zagrebačka AKC Medika postaje epicentar hip-hop kulture, povodom desete obljetnice 'Reunited Festivala Hip Hop Kulture' . Od 5. do 7. rujna, festival će okupiti entuzijaste,… više »

NAJAVE

Ima još nešto karata za drugi dan Andree Bocellija

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Maestro Andrea Bocelli obilježava 30 godina zvjezdane karijere ovaj tjedan u pulskoj Areni. Prvi koncert, u petak, 30. kolovoza je rasprodan, ostalo je još nešto ulaznica za… više »

NAJAVE

Dobar show u Močvari

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

više »

NAJAVE

Povratak Paganfesta u Tvornicu

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Paganfest se vraća nakon 10 godina s najjačim postavom (Alestorm, Ensiferum, Týr, Heidevolk i Elvenking) i najvećim brojem koncerata ikad! Datum za zapisati u crne notese ili pametne… više »

skrolaj na vrh