Fun
Vjerujete li u život nakon smrti? / KATARZYNABIALASIEWICZ / ISTOCK
VIC DANA

Fatine logičke zavrzlame

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Dođe Fati Habiba na jutarnju kavicu i odmah s vrata kaže: - Umrla Munevera! Fata se skameni: - Pa kada, kako?! Habiba slegne ramenima: - Noćas, u snu... Fata uzdahne: - E, jadna, fino će se… više »

VIC DANA

Plavuša koja se ne želi udati

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Plavuša razgovara s dečkom: - Draga, pa zašto se ne želiš udati za mene?! Plavuša uzdahne: - Ehhh... prvi problem si ti... a drugi je - netko drugi! više »

VIC DANA

Mujo se skida s kave

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Mujo umjesto uobičajene duple kave prije posla naruči duplu ljutu. Haso ga zbunjeno pogleda: - Mujo, bolan, što nis' kafu naručio? Mujo uzdahne: - Ne pijem više kafu, od nje… više »

VIC DANA

Dvije plavuše u svađi

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Dvije plavuše se glasno svađaju: - Zašto si spavala s mojim mužem?! Druga slegne ramenima: - Pa da vidim jel' bolji od mog... Prva uzdahne: - Pa nije... mogla si me jednostavno pitati!! više »

VIC DANA

Mujo i njegova punica

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Muji dođe punica iz Dalmacije u posjet, pa nakon par dana povuče ona kćer na stranu i ispod glasa je upita: - Kćeri, onaj tvoj muž ...moj zet ... nekako mi se čini da nije sretan kad vam… više »

VIC DANA

Mali Mujica političar

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Mujo i Fata sjede i gledaju svoga malog Mujicu koji sjedi na tuti. Nakon par minuta okrene se Mujo Fati i ispali:  - Fato, bona, ovaj naš sin bit će nogometaš, dobar je,… više »

VIC DANA

Plavuša i kupovanje naočale

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Plavuša ulazi u trgovinu i pita prodavača: - Imate li naočale? Ovaj odvrati: - Za sunce? Plavuša odbrusi: - Ma ne, za mene! više »

VIC DANA

Plavuša i njeni dečki...

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Plavuše sjele na kavu, a jedna odmah započne: - Joj, moram ti se pohvaliti, imam novog dečka, super je, živi u Engleskoj i poznaje pola Londona! Druga zbunjeno klimne: - Okej... a 'ko… više »

VIC DANA

Fata se razvela

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Fata razgovara s prijateljicom, pa je ona pita: - Fato, bona, čujem da si se razvela od Muje?  Fata slegne ramenima i potuži se: - Jesam, tretir'o me k'o psa! Prijateljica je suosjećano… više »

VIC DANA

Plavuša i more

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Plavuša došla na plažu sa sinom, izvalila se na ručnik i sunča se, a mali se kupa i pliva. Nakon desetak minuta digne se žena koja je ležala blizu nje i poviče: - Muj'ce,… više »

VIC DANA

Mujo o seksu

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Pitali Muju kad je seks najbolji, on se zamisli i odgovori: - Kad borovi zazelene! Zbunjeno ga pitaju: - Pa borovi su zeleni cijele godine?! Mujo slegne ramenima: - Ti me pit'o, ja ti pravo… više »

VIC DANA

Plavuše na kavici

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Plavuše sjele na kavicu i krenule malo razgovarati: - Zamisli, a onda mi je rekao kako je u početku mislio da sam farmaceutkinja! Znaš li šta je to?  Plavuša… više »

VIC DANA

Mujo i činjenice

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Mujo dođe doma ranije, uleti on u dnevnu sobu a tamo njegova kćer Habiba igra s vibratorom. Mujo se zgrozi, a ova krene kroz suze: - A šta ć' drugo, babo... vid' me, ni'ko me neće… više »

VIC DANA

Plavuša i rezervna guma

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Plavuše se voze po prirodi i odjednom im pukne guma. Stanu, izađu van i jedna kaže: - Ne mogu ja skinuti kotač, moram zvati dečka... Druga je upita: - Dobro, a gdje ti je rezervni?… više »

VIC DANA

Kad Mujo flerta

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Sjede Mujo i Haso u kafani, pa ga Haso pita - Mujo, kako se ponašaš kad te žena uhvati da flertuješ s drugim ženama? Mujo slegne ramenima - Pa, ja se pravim da sam… više »

skrolaj na vrh