Fun
VIC DANA

Zagorci i pijača

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Zagorec sedi u birtiji i lagano pijucka svoj gemištek, kad ulete novinari pa ga pitaju: - Recite nam, gospodine, zašto ljudi piju? Štef ih pogleda krvavih očiju i… više »

VIC DANA

Vicevi o plavušama po peti put

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Kakva je sličnost između pametne plavuše i dinosaura?- Obje vrste su izumrle! ----------------------------------------------------------- Pričaju dvije plavuše:- Jesi li čula da… više »

VIC DANA

Tračanje uz kavicu

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Sjele susjede na kavu nakon sto godina, pa će jedna: - Znaš da sam sve uvjerenija da me muž bezočno vara! - Po čemu to zaključuješ? - Pa jel ti vidiš moju djecu? - Ne… više »

VIC DANA

Plavuša i prečica šumom....

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Plavuša je na putu, no brzo stane jer se auto pokvari. Izbaci ona prst da stopira do najbližeb mehaničara, kad se zaustavi kamion i pokupi je. Ona zahvalna sjede u kabinu i počne… više »

VIC DANA

Muškarci i oralni seks

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Muškarci vole oralni seks više nego išta, a istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: - 5% voli taj osjećaj - 5% voli dominantnost -… više »

VIC DANA

Plavuša i križaljke

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Plavuša se razboli i prebacuje se s kreveta na fotelju, pa onda na garnituru... i na kraju od dosade krene rješavati križaljku. Evo njezinih rješenja...   1.… više »

VIC DANA

Zagorec i gubljenje pamćenja

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Zagorec dođe kod doktora i potuži se - Nekad mi se čini da sam izgubio pamćenje. Doktor klimne glavom i upita: - Zašto tako mislite? Zagorec se počeše po glavi: - Navečer kad… više »

VIC DANA

Bajka s poukom

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Mujo je živio u jednom malom mjestu i radio svakoga dana, pa se zagledao u prekrasnu djevojku Fatu. Zaljubio se u nju i nakon nekog vremena je upitao: - Fato, bona, o'š se udat za… više »

VIC DANA

Plavuši popalilo auto

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Plavuša se malo napila i dođe do auta i nešto joj se dogodi - zove policiju da riješi situaciju: - Ukrali su mi auto, radio, volan, kočnicu, pa čak i papučicu za gas!...… više »

Sunce se oduvijek povezivalo s boljim raspoloženjem
VIC DANA

Fatin radni dan

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Probudila sam se, brzo se umila, pomuzla krave, nahranila kokoši izečeve, potjerala koze i krave napašu, probudila djecu, napravila im doručak, spakirala ih za školu,… više »

VIC DANA

Smak svijeta je tu... bar vicevi o njemu ;)

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Došao Smak svijeta u Hrvatsku i gleda oko sebe ... nakon par minuta zaključi: - Izgleda da sam već bio ovdje!? ... i ode..   Pitali novinari na cesti Muju što bi… više »

VIC DANA

Mujo lovi muhe

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Fata ulazi u kuhinju i zatekne Muju kako stoji sa lovcem za muhe i gleda po po kuhinji i upita ga:  - Bolan, šta to radiš? - Zar ne vidiš, lovim muve! - Jesi li… više »

VIC DANA

Mujo priča lovačke priče

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Mujo lovac sjedne s jaranima u birtiju i krene s lovačkim pričama: - Odem je u šumu, pogledam, kao ono jelen ... skinem pušku s ramena i pogađam ga prvim metkom ... dođem do… više »

VIC DANA

Fata u braku

objavljeno prije 7 mjeseci

Fata dođe kod matere na kavu i žali se na muju - Mamo, opet sam se svađala sa Mujom, ja to ne mogu izdržati! Doći ću živjeti s tobom! Njena mater uzdahne i dogovori: - Jok, draga, on mora… više »

VIC DANA

Kad se Mujo vrati kući pijaaan ;)

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Mujo se zapio s ekipom i dođe kući kasno iza ponoć... otvara on vrata jedno par minuta i napokon ih otvori, a Fata ga čeka i gleda... pa kaže: - Ja nemam riječi... Mujo opuhne: - Ajd' fala bogu... više »

skrolaj na vrh