Fun
VIC DANA

Što se dogodilo Muji i Hasi

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Haso naleti na Muju i sjednu oni u kafanu, pa nakon kave zaredaju rakijice i u jednom trenutku Mujo ispali: - Haso, bolan, jel' znaš ti šta sam ja radio noćas? Haso odmahne… više »

VIC DANA

Vicevi za jutarnji mamurluk nakon dočeka Nove

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Mujo se budu ujutro i pita Fatu: - Jel' prošla Nova godina? - Prošla je. - A koji je danas datum? - Drugi siječanj. - A prvog nije bilo? -------------------------------------… više »

VIC DANA

Vicevi za Silvestarsku noć

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Nova godina dočekuje Chucka Norrisa! ---------------------------------------------------- Ulazi mladić u knjižaru i pita:- Imate li novogodišnje čestitke na kojima piše: Mojoj… više »

VIC DANA

Mujina jutarnja kavica

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Mujo dolazi u kafić na jutarnju kavu i viče s vrata konobaru Hasi: - Haso, bolan, de jednu duplu kafu... Haso mu donese narudžbu i upita: - Jel', bolan, a što s' u zadnje vrijeme… više »

VIC DANA

Tračevi na kavi

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Sjela Fata s komšinicom na kavu, pa će jedna drugoj: - Znaš da sam sve uvjerenija da me muž vara! - Po čemu to zaključuješ? - Pa jel ti vidiš moju djecu? - Ne… više »

VIC DANA

Mujo razmišlja o braku

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Naleti Mujo na Hasu na čaršiji, pa sjednu oni na piće i vrlo brzo krene priča o braku i ženama....  - Stari moj, znaš ti što ja mislim o braku? Haso ga pita ispod… više »

VIC DANA

Mujo nakon vozačkog

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Sretne Hasu Mujo na čaršiji, a ovaj ga odmah upita: - Jarane, kako je prošlo na vozačkom, jesi'l položio? Mujo slegne ramenima: - Ne znam još... Haso se zbuni:… više »

VIC DANA

Mujica na čaršiji

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Mali Mujica se zaigrao s rajom na čaršiji, trče oni uokolo kad odjednom shvati da se izgubio. Nikako da nađe put kući, pa sjedne na pločnik i rasplače se. Priđe mu pandur i upita… više »

VIC DANA

Mujo i Djeda Mraz

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Mujo trči po čaršiji navečer i naleti na Hasu koji ga upita: - Mujo, bolan, šta trčiš k'o da te vrag tjera? Mujo uzbuđeno odgovor: - Haso, bolan, ne'š… više »

VIC DANA

Mujo i švercanje u busu

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Mujo se odlučio švercati u busu, no nakon dvije stanice uleti kontrola na prednja i zadnja vrata i on ne može pobjeći. Misli Mujo, znoji se kako se približavaju kontrolori, pa se… više »

VIC DANA

Mujo i stari auto

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Mujo opet u garaži, psuje na sav glas i na kraju opali auto nogom u gumu. Mali Mujica to gleda pa doleti u kuhinju i upita Fatu: - Ma­mo, šta se ra­di sa… više »

VIC DANA

Plastičar i plavuša

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

 Sjedni plavuša na kavi i neki je tip krene muvati, pa joj se pohvali: - Znate, ja sam plastični kirurg! Plavuša ga dobro zagleda i odgovori: - Jao, a stvarno… više »

VIC DANA

Mujo i drogeraši

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Mujo ode u kafanu na rakijicu i malo priče s jaranima, pa oni nakon par rundi završe na dnevnim događanjima. Nakon reda politike, Haso ispali listajući novine: - Vi'š ti… više »

VIC DANA

Mujo i svadba

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Fata napokon zafatala Muju da je ženi, pa napravili svadbu i hodža u jednom trenutku upita: - Ako ne'ko ima šta za reć' protiv ovog braka, nek' kaže sada il' šuti… više »

VIC DANA

Mujo u državnoj firmi

objavljeno prije 4 mjeseca

Nakon godina truda i podmazivanja Mujo se uspije uguziti u državnu službu, pa prvog radnog dana luta hodnicima i naleti na jarana Hasu. Mujo se oduševi i izgrli ga: - Đe's', jarane,… više »

skrolaj na vrh