Biznis
IZBORI ZA EU

Birališta su otvorena, krenite!

objavljeno prije 17 dana

Danas su izbori za Europski parlament. Nešto više od 3,7 milijuna birača odlučit će kojih će ih 12 hrvatskih zastupnika idućih pet godina predstavljati u Europskom parlamentu.… više »

OSVRT

B2Run i ove godine oduševio Rijeku

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Gat Karoline Riječke je, u četvrtak 6.6., bio mjesto okupljanja poslovnih ljudi iz 130 kompanija iz Rijeke i okolice, a 1536 sudionika rekordan je broj sudionika u Rijeci od osnutka ovog… više »

EU IZBORI

Europska unija bira

objavljeno prije 19 dana

Roberta Metsola, kršćansko-demokratska predsjednica Europskog parlamenta s Malte, obišla je posljednjih mjeseci svih 27 zemalja članica Europske unije sa sloganom… više »

BOLT

Bolt i kućni ljubimci

objavljeno prije 20 dana

Nakon što je Bolt, vodeći pružatelj usluge prijevoza na zahtjev u Hrvatskoj, lansirala posebnu kategoriju "Bolt Pet", vlasnici kućnih ljubimaca u Zagrebu od danas mogu zatražiti vožnju… više »

OSVRT

JUICEFAST – velika rast B2B segmenta

objavljeno prije 21 dan

Juicefast je inovativna tvrtka koja se ističe u proizvodnji i distribuciji zdravih sokova i obroka. Osnovana s misijom promicanja zdravijeg načina života, Juicefast je postao poznat po svojim… više »

HMMM...

STARTmetar: Tko ide u EU Parlament

objavljeno prije 22 dana

STARTmetar 2024. 04. LIPANJ 2024. - samo 7 lista u utrci za mandate HDZ 5 MANDATA, SDP 3, MOŽEMO, DP, IDS/LIBERALI I PRAVO I PRAVDA 1 - BLIZU MANDATA I MOST 9 MANDATA JE SIGURNO - ZA 3… više »

ODLIČNO

GEBERIT - sanitarna oprema za vrtiće i škole

objavljeno prije 26 dana

Asortiman kupaonske linije Geberit Bambini uključuje WC školjke i umivaonike za djecu te ostale proizvode koji su posebno prilagođeni potrebama mlađih uzrasta i djeci starijih uzrasta… više »

STVARNO?

Kraj nedodirljivosti hrvatskog PDV-a?

objavljeno prije 29 dana i 21 sat

Porezno-politička tematika baš i nije neka atraktivna medijska „roba", ali hrvatski slučaj može se smatrati izuzetkom, bar u okviru EU-a. Fiskalni sustav u Republici… više »

STVARNO?

Na pomolu turistička godina rekorda

objavljeno prije 1 mjesec

Za Silke Schmidt iz Frankfurta putovanja su postala glavni prioritet. Uskrs, ljeto, jesen i zima: za četiri putovanja na odmor s obitelji ona će ove godine odvojiti oko 15.000 eura. I nije… više »

STVARNO?

EU sve manje troši plin

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Europska komisija objavila je plan REPowerEU 2022. godine, nekoliko mjeseci nakon što su ruske postrojbe ušle u Ukrajinu, propisavši članicama dobrovoljno smanjenje… više »

COOL

AI hackathon na DUMP Days konferenciji

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Daytona, hrvatski startup i predvodnik programiranja u cloudu, organizira veliki AI hackathon 24. i 25. svibnja na Fakultetu elektronike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, u sklopu… više »

B2BRUN

B2Run stiže u Osijek

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

B2Run 2024. kreće iz Splita 16. svibnja, u Rijeci se poslovnjaci okupljaju 6.lipnja, a u Osijeku dva tjedna kasnije, 20. lipnja. Neke kompanije će B2Run iskoristiti za bolje upoznavanje s… više »

EH, DA...

Zašto se hrvatski građani slabo zanimaju za EP?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Tri tjedna uoči izbora za Europski parlament općejavno raspoloženje tim povodom u Hrvatskoj ne ukazuje na velika očekivanja. Štoviše, moglo bi se reći da je… više »

ANALIZA

Kako je prošao ovogodišnji Future Tense

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Ovogodišnje izdanje Future Tense powered by Lürrsen poslovne konferencije donijelo je inspirativan, dinamičan i jedinstven sadržaj, koji je posjetiteljima pružio dublji uvid u… više »

B2BRun ST

Održan B2Run Split. Sezona krenula rekordnim brojkama

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Četvrtak je novi petak za sve sudionike B2Run-a, a bolji početak sezone najaktivnijeg afterworka u Hrvatskoj malo tko je mogao zamisliti. Split je, naime, u osmoj godini domaćinstva oborio… više »

skrolaj na vrh