« Biznis
objavljeno prije 18 dana i 7 sati
ODLIČNO

GEBERIT - sanitarna oprema za vrtiće i škole

Kupaonice prilagođene djeci… s faktorom zabave

Geberit Bambini
Geberit Bambini (Geberit)
Više o

sanitarije

,

Geberit

Asortiman kupaonske linije Geberit Bambini uključuje WC školjke i umivaonike za djecu te ostale proizvode koji su posebno prilagođeni potrebama mlađih uzrasta i djeci starijih uzrasta do 14. godine. Koncept boja stvara razigranu, ali bezvremensku atmosferu u sanitarnim prostorima. Zahvaljujući proizvodima koji omogućavaju lako čišćenje, ova kupaonske oprema također ispunjava zahtjeve osoblja u vrtićima i školama jer omogućuje brže i jednostavnije čišćenje.

Umivaonik - element za igru i pranje
Pobudite želju za istraživanjem - potaknite pokušaje i pogreške - uživajte u praktičnom učenju: element za igru i pranje nudi širok raspon mogućnosti za igru s vodom. U korita za pranje ruku integrirane su do tri visine, od kojih je svaka prikladna i dostupna za različite dobne skupine.

U gornjem dijelu elementa za igru i pranje nalazi se pregradni umivaonik koji je savršeno područje za aktivnosti s vodom, dok ugrađeni tobogan do najnižeg umivaonika poziva djecu na igru i eksperimentiranje.

WC školjke prilagođene djeci
WC školjke na pravoj visini i s odgovarajućom opremom, primjerice WC poklopci s ručkama za pridržavanje, pružaju podršku djeci pri učenju korištenja WC školjke. Dostupne su u tri različite visine kako bi odgovarale djeci različitih uzrasta.

Više informacija na: https://www.geberit.hr/proizvodi/kupaonske-linije/geberit-bambini/

#sanitarijezadjecu #wcskoljkezadjecu #sanitarijezavrticeiskole #geberit

31.05.2024. 08:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh