Biznis nema prethodne stranice
STVARNO?

Što se najviše naručivalo za vrijeme utakmice?

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Nogometna groznica zavladala je Europom, a po ulicama njemačkih gradova ore se hrvatske navijačke pjesme i diče kockasta obilježja. Prvu utakmicu hrvatske reprezentacije protiv… više »

EH, DA...

Kadrovski poker u Bruxellesu

objavljeno prije 3 dana

Na večeri predsjednika država i vlada u Bruxellesu i zgradi Vijeća EU-a, Ursula von der Leyen neće biti prisutna ali će se njezino ima često spominjati. Nešto više od tjedan… više »

MARODI

Priča koja vrijedi svakog slova

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Na najprestižnijem festivalu posvećenom komunikacijskoj industriji, kampanja „Priča koja vrijedi svakog slova" za klijenta Marodi, pod vodstvom agencije Bruketa&Žinić&Grey i uz… više »

SUMMIT G7

Ukrajina dobiva 50 milijardi dolara

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Na samitu G7 u Italiji šefovi država i vlada Europske unije obećali su Ukrajini novu pomoć́ u obrambenom ratu protiv agresora Rusije. Sedam zapadnih… više »

ČESTITAMO

Provectus Capital Partners (PCP) proglašen Investitorom godine

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, proglašeno je Investitorom godine 2023. od strane Hrvatske private equity… više »

KA TA STRO FA

Visokoškolske diplome na akcijskoj ponudi

objavljeno prije 7 dana

Nedavna afera s dubioznom fakultetskom diplomom još jednog hrvatskog političkog kadra - novog ministra poljoprivrede Josipa Dabre - u medijskoj javnosti RH izazvala je među ostalim… više »

OPASNO

Trgovinski rat EU i Kine

objavljeno prije 9 dana

Iako se trgovinska razmjena Kine i Europske unije polagano smanjuje, hladni trgovinski rat se, čini se, zahuktava. Usprkos očiglednim prednostima uvoza jeftine kineske robe poput solarnih… više »

HMM ;)

Hoće li The Eras Tour popraviti gospodarsku sliku Europske Unije?

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Taylor Swift, globalna pop senzacija, već godinama dominira glazbenom industrijom, a svojim mega turnejama podiže buru. Njezina The Eras Tour najveća je turneja svih vremena po gotovo svim… više »

COOL

Hrvatski inovatori dobili priliku za rješavanje europskih zdravstvenih izazova

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Mreža EIT Health, koja djeluje u sklopu tijela Europske unije pod nazivom Europski institut za inovacije i tehnologiju (EIT), pokrenula je novi program InnoStars Connect. Napravila je to u… više »

EU IZBORI

HDZ, SDP, Domovinski pokret i Možemo u EU parlamentu

objavljeno prije 11 dana

Plenković, prvi na listi HDZ-a, osvojio je 101.721 glas ili 39,73 posto glasača te stranke. Biljana Borzan, prva na SDP-ovoj listi dobila je 83.551 glasova ili 43,50 posto, dok… više »

IZBORI ZA EU

Birališta su otvorena, krenite!

objavljeno prije 12 dana

Danas su izbori za Europski parlament. Nešto više od 3,7 milijuna birača odlučit će kojih će ih 12 hrvatskih zastupnika idućih pet godina predstavljati u Europskom parlamentu.… više »

OSVRT

B2Run i ove godine oduševio Rijeku

objavljeno prije 13 dana i 16 sati

Gat Karoline Riječke je, u četvrtak 6.6., bio mjesto okupljanja poslovnih ljudi iz 130 kompanija iz Rijeke i okolice, a 1536 sudionika rekordan je broj sudionika u Rijeci od osnutka ovog… više »

EU IZBORI

Europska unija bira

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Roberta Metsola, kršćansko-demokratska predsjednica Europskog parlamenta s Malte, obišla je posljednjih mjeseci svih 27 zemalja članica Europske unije sa sloganom… više »

BOLT

Bolt i kućni ljubimci

objavljeno prije 15 dana

Nakon što je Bolt, vodeći pružatelj usluge prijevoza na zahtjev u Hrvatskoj, lansirala posebnu kategoriju "Bolt Pet", vlasnici kućnih ljubimaca u Zagrebu od danas mogu zatražiti vožnju… više »

OSVRT

JUICEFAST – velika rast B2B segmenta

objavljeno prije 16 dana

Juicefast je inovativna tvrtka koja se ističe u proizvodnji i distribuciji zdravih sokova i obroka. Osnovana s misijom promicanja zdravijeg načina života, Juicefast je postao poznat po svojim… više »

skrolaj na vrh