« Biznis
objavljeno prije 8 dana i 4 sata
STVARNO?

Što se najviše naručivalo za vrijeme utakmice?

Za vrijeme prve utakmice Vatrenih na Euru Hrvatima su najveći hit bili pizza, led i... zvučnici?

Zanimljivo...
Zanimljivo... (Arhiva)
Više o

utakmice

,

naručivanje hrane

Nogometna groznica zavladala je Europom, a po ulicama njemačkih gradova ore se hrvatske navijačke pjesme i diče kockasta obilježja. Prvu utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Španjolske u Berlinu pratilo je više od 45 tisuća Hrvata, dok je onih pred malim ekranima u Hrvatskoj bilo znatno više, što se može vidjeti i po povećanom broju narudžbi putem platforme Wolt Hrvatska.

Uoči i tijekom prve utakmice Hrvatske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, povećale su se narudžbe putem Wolta za 20% posto u odnosu na isto razdoblje tjedan dana ranije. Hrvati su iz restorana na Woltu najviše naručivali pizze, burgere, tortilje, ćevape i palačinke, iz segmenta pića najtraženiji su bili mineralna voda, gazirani sokovi, regularna i craft piva te vino, a navijači su uz utakmicu najviše grickali smoki i čips. Također, među najprodavanijim artiklima našli su se led, oprema za e-cigarete, bluetooth zvučnici i slušalice.

Iako je prva utakmica završila porazom, Vatreni se već okreću sljedećem i vrlo vjerojatno ključnom izazovu na Europskom prvenstvu. U srijedu, 19. lipnja, Hrvatska u 15 sati igra protiv reprezentacije Albanije koja je u prvom kolu poražena s 2:1 od Italije.

Za sve navijače koji će Modrića i društvo bodriti putem malih ekrana, Wolt je pripremio razne promotivne ponude koji će trajati sve do kraja prvenstva. U više od 100 restorana moći će se pronaći odlične Coca-Cola kombinacije, kao i bogata ponuda pića i grickalica, navijačkih zalogaja, elektronike, ali i posebni proizvodi iz fan shopa, a tu je i "anti-nogomet" ponuda, za one kojima nogomet nije najvažnija sporedna stvar na svijetu.

Osim toga, korisnici Wolt+ usluge cijelo vrijeme imaju neograničen broj dostava za 0 €, uz mjesečnu pretplatu od 2.99 €, a do 23. lipnja traje kampanja Wolt+ tjedni koja svim Wolt+ korisnicima nudi popuste do 50% prilikom narudžbe iz popularnih restorana i trgovina. Također, u Wolt Marketu pod kategorijom "Kupujmo lokalno" mogu se pronaći i proizvodi malih proizvođača po promotivnim cijenama.

Wolt je ususret i tijekom utakmice Hrvatska - Španjolska sve narudžbe dostavljao uobičajenim tijekom i bez sužavanja zone, a tako će biti i za vrijeme održavanja sljedećih utakmica. Nakon Albanije slijedi zadnja utakmica grupne faze koja se igra u ponedjeljak, 24. lipnja, protiv Italije.

18.06.2024. 16:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh