« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
PARTY

Vertigo bar otvara vrata nove sezone

U novom preuređenom Vertigo Baru u sklopu Hotela Antunović, u subotu 06.10.2012, s početkom u 22h, kreće nova klupska sezona

Vertigo bar kreće u novu sezonu
Vertigo bar kreće u novu sezonu (Arhiva)
Više o

Vertigo bar

,

hotel Antunović

Zagrebački Vertigo Bar u Hotelu Antunović Zagreb s početkom listopada ponovno otvara svoja vrata svim ljubiteljima dobre klupske zabave s programom pod imenom "SATURDAYS @ VERTIGO".

U novom preuređenom Vertigo Baru u sklopu Hotela Antunović, u subotu 06.10.2012, s početkom u 22h, kreće nova klupska sezona po uzoru na zlatne dane Vertigo bara kada su brojne svjetske R&B zvijezde poput 50 centa, Snoop Dogga, Nina Sky i Lil' Kim punili ovaj jedinstveni prostor s pogledom na grad s 8. kata i rotirajućom kupolom.  

Povodom revivala Vertigo bara, svim gostima daruje se 50% popusta na sva pića u periodu od 22-23h. Pušenje je dozvoljeno u jednom dijelu bara, novi stakleni dio bara je integriran u sami prostor tako da nitko ne bi propustio dobru zabavu i pozitivnu vibru. Parking je također dostupan u okolici hotela kao i u garaži u kojoj lift vodi direktno u bar.

Subote su rezervirane za najbolju selekciju RnB, HipHop, Reggaeton, TOP40te house glazbe. 
Na klupskoj večeri gosti će moći ćuti najveće stare i nove hitove sa svjetskihplesnih podija prema izboru respektabilnih domaćih DJ imena.

Za vatreno krštenje zaduženi su residenti klupske večeri, TURKTHEDJ & DJ SPIC.

24.09.2012. 19:43:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh