« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
BAČVICE

Već prvog dana Enter festivala atmosfera na maksimumu

Sander van Doorn razvalio je publiku svojim ljetnim hitom Koko

Usijana atmosfera na Enter festivalu
Usijana atmosfera na Enter festivalu (Tomislav Čubelić)
Više o

Bačvice

,

Laidback Luke

,

Enter festival

,

Sander Van Doorn

,

Axwell

Split se sinoć definitivno potvrdio kao party destinacija broj jedan. Pijesak splitskih Bačvica postao je veliki plesni podij Enter festivala koji je u svom prvom, od tri festivalska dana, privukao više od 4 000 posjetitelja. Zvijezda prvog dana je bio nizozemski superstar DJ, Sander van Doorn, čija je pjesma "Koko" proglašena hitom ovog ljeta u što smo se mogli uvjeriti i prilikom sinoćnjeg nastupa kada je raspametila sve prisutne i atmosferu dovela do usijanja.

Prvi dan Enter festivala je bio vrhunski uvod u dva finalna dana, kada će na Baćvicama nastupati Axwell i Laidback Luke, a pijesak će po najavama privući još veći broj posjetitelja. Najveća zvijezda festivala je definitivno član dance atrakcije Swedish House Mafia, DJ Axwell zbog kojeg su primjerice ulaznice za Enter festival, planule i u Španjolskoj. Axwell će Enter festival preuzeti danas, u petak, dok će Laidback Luke svirati u subotu.

Enter festival 2011. se održaje od 4. do 6. kolovoza na kultnoj splitskoj plaži Bačvice. Ulaznice za ovaj house spektakl možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili na ulazu u festival. Cijena dnevne ulaznice iznosi 150 kuna, a festivalske 300 kuna. Za sve informacije posjetite www.enter-festival.com.

Atmosferu najbolje možete vidjeti na sljedećem videu:

05.08.2011. 14:42:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh