« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
WOW!

U Zagrebu premijerno predstavljen novi BMW X5

Treća generacija najuspješnijeg svjetskog SAV-a predstavljena je novinarima

Moćni BMW-ov SAV
Moćni BMW-ov SAV (Automania)
Više o

BMW X5

,

SAV

,

Sports Activity Vehicle

Dva dana prije početka prodaje u cijelom svijetu u Hrvatskoj je održana svečana premijera novog X5, treće generacija BMW-ovog najuspješnijeg SAV-a. Na eventu u prostorijama tvrtke Tomić & Co., generalnog zastupnika za BMW i MINI vozila za Hrvatsku, okupilo se preko nekoliko stotina gostiju, uzvanika i ljubitelja marke BMW. 

Model BMW X5, utemeljitelj segmenta SAV vozila (Sports Activity Vehicle) i globalni tržišni lider u svojoj klasi, postavio je iznova nove standarde u moćnom dizajnu, luksuznoj i nenadmašnoj prostranosti, sveobuhvatnoj svestranosti i učinkovitom zadovoljstvu u vožnji. 

Od trenutka predstavljanja na tržištu, ovaj moćni BMW-ov SAV bit će raspoloživ sa šestcilindričnim turbodizelskim motorom u modelu 30d, osamcilindričnim turbobenzinskim motorom u modelu 50i  i šestcilindričnim turbodizelskim motorom s tri turbo punjača u modelu X5 M50d. 

Ulazni model s dizelskim motorom je xDrive 30d (190kW / 258KS) i dostupan je od 615.672 kuna, dok ponuda modela s benzinskim motorom trenutno počinje s x Drive50i (330kW / 450KS). Njegova cijena počinje od 860.711 kuna. U cijenu navedenih vozila uključeni su PDV i posebni porez. Već od prosinca u ponudi će biti i modeli X5 35i , X5 40d te X5 25d s xDrive pogonom ili,  po prvi puta u ovom segmentu, samo s pogonom na stražnje kotače.

Detaljnije o novom BMW X5 pročitajte na portalu Automania.hr

15.11.2013. 16:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh