« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Trip to Zion organizira Bass Explosion 02 u Močvari

Ako vam je drum'n'bass i slično priraslo srcu, ne oklijevajte nego hitro u Močvaru

Bass Explosion 02 u Močvari uz Trip to Zion
Bass Explosion 02 u Močvari uz Trip to Zion (Trip to Zion)
Više o

Trip to Zion

,

klub Močvara

,

Bass Explosion 02

,

DJ Rotten

,

DJ Danny Bwoy

Naš najpoznatiji reggae kolektiv donosi još jednu eksploziju zvuka u petak, 14. siječnja. Probrana ekipa gostiju iz Rijeke i Istre će, uz rezidentnu ekipa DJ-a i VJ-a Trip to Ziona ispuniti Močvaru dobrim zvukom.

DJ ROTTEN

Riječki DJ Rotten glazbom se počeo baviti 1996. godine kao vokal riječkog punk-rock benda Crvene parole. Nakon hrpe koncerata i demo snimke bend se 1999. raspada, a Rotten se okreće elektronskoj glazbi. 2000. počinje se zanimati za DJ-ing, nabavlja svoj prvi par gramofona i zauvijek ostaje vjeran vinilu. Strastveni je kolekcionar te u svojoj kolekciji, koja broji nekoliko tisuća ploča, posjeduje veliki broj danas vrlo raritetnih izdanja.

Glazbeni je izričaj u početku bio okupiran svime što ima predznak tech i na račun toga svirao je po cijeloj Hrvatskoj, a unazad nekoliko godine okreće se jungle i drum'n'bass ritmovima. Prije dvije godine svojim veselim jungle setom pobjeđuje na selekciji najboljih HR DJ-a, zvanoj „Svježa krv" u organizaciji Bass Invadersa iz Zagreba. Do sada je nastupio na velikom broju kako klupskih tako i festivalskih manifestacija diljem Hrvatske.

DJ DANNY BWOY

Danny Bwoy, pravim imenom Danijel Handjal, dolazi iz malenog mjesta smještenog na brdu zvanog Motovun. Prve dodire sa glazbom ostvaruje još u osnovnoj školi dok je pod prisilom učiteljice pjevao Mucala, ali prava strana glazbe mu se okrenula u trenutku kad u suradnji s grupom PcP radi stvar pod nazivom „Come With Us" u jungle verziji koja uz podršku zagrebačkog Kingston sound-a postaje veliki hit. Nakon toga kreće upoznavanje sa širim dijelom glazbene „underground" scene. Danas kao DJ vrti jump up tunove od jungle-a do DnB-a.

TRIP TO ZION DJs & VJs

Inicijativa građana koja djeluje od ožujka 2005. godine s ciljem promoviranja DJ kulture, glazbenih skupina i sound systema iz Hrvatske čiji je glazbeni izričaj baziran na vrstama glazbe kao što su: reggae, dub, d'n'b, jungle, breakbeat i trance. Trip to Zion okuplja grupu mladih entuzijasta koji se bave promocijom urbane kulture mladih. Od samog početka organizirali su program u klubu Močvara na mjesečnoj bazi pod istim imenom, gdje su ugostili gotovo sve eminentne izvođače sa hrvatske scene, te trenutno aktualne strane bendove, DJ-e i MC-e.

10.01.2011. 15:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh