« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
TVORNICA - DOČEK 2011.

Tradicionalni novovalni doček Nove godine u Tvornici kulture

Osim dobre glazbe, razlog zbog kojeg je doček Nove u Tvornici uvijek među najpopularnijima je i vrlo razumna cijena ulaznica - OSVOJITE ULAZNICE

Nova godina - Tvornica
Nova godina - Tvornica (Tvornica - doček 2011.)
Više o

Tvornica kulture

,

Novi val

,

zagreb-info

,

Nova godina

,

doček 2011.

Glazba Novog vala zasigurno je idealna za stvaranje izvrsne plesne atmosfere za doček Nove godine. Rasprodani novogodišnji dočeci u Tvornici kulture prethodnih godina dokaz su da je Nova godina u Tvornici kulture uz DJ Bencarića pun pogodak za sve one kojima je zabava uz ritmove Haustora, Azre i drugih novovalnih legendi povod za veseli ples i druženje u dobrom društvu.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Svake godine preplavljeni smo prijedlozima za različite dočeke Nove Godine, koji svi od reda obećavaju najbolju zabavu, najbolju ponudu hrane i pića, ali uz visoke cijene često ne ispune očekivanja te mnogi ostanu razočarani.

Nakon prošlogodišnje rasprodane novovalne proslave, Tvornica kulture je i ove godine odlučila napraviti nešto drugačije, a sasvim obično -  proslavu koja je kao i svaki drugi dan - novogodišnji program „Novovalna godina" na kojem će se cijelu noć moći plesati uz glazbu Novog vala.

DJ Bencarić puštat će glazbu Azre, Haustora, Animatora, Idola, Lakih pingvina, Električnog orgazma, Discipline Kičme, U škripcu, Šarlo Akrobata i mnogih drugih.

Neka vam Nova Godina u Tvornici bude lijepa ...ko' bilo koji drugi dan - ko' svaki drugi dan!

Ulaznice za novogodišnji doček u Tvornici kulture mogu se nabaviti u Tvornici kulture po cijeni od 55 kn.

Doček počinje od 21 sat.

16.12.2010. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh