« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
RIJEKA

The Shapeshifters u Terminal Clubu

Terminal klub predstavlja vrhunsko house gostovanje, savršen spoj moderne produkcije i onog dobrog house feelinga - OSVOJITE UPAD

The Shapeshifters Terminal Club Rijeka
The Shapeshifters Terminal Club Rijeka (The Shapeshifters)
Više o

naši stari

,

intelekt

The Shapeshifters su nadaleko poznati po nezaboravnim dj setovima, što su već dokazali nekoliko puta i u Hrvatskoj, a ovaj puta premijerno u Rijeci, 04.lipnja, u Terminal Clubu!

Nastupi Shapeshiftersa uživaju kultni status u najboljim svjetskim klubovima. Ovo ljeto drže dvije prestižne rezidencije : Defected@Pacha (Ibiza) i Mainson@Miami.

Izdavali su za Pozitiva records, sada rade za Defected records  i vlastiti label "Nocturnal Groove".  U 2009. godini remiksirali su hit singl od Natalie Imbruglia "Want", zatim Candi Staton "Musical Freedom" i u suradnji s Frankie Knucklesom napravili "The Ones You Love". Indie house hit u 2009. godini je njihov remix od australskih Empire of The Sun - "We are the People".

Upravo je izdana nova miksana kompilacija "Nocturnal Grooves vol.2 mixed by The Shapeshifters. Novi singl u 2010. godini za Defected records "Helter Skelter",  trenutno žari i pali po klubovima u svijetu. Pete Tong ga je nedavno prvi predstavio u emisiji "Essential Selection"

Tri stvari od Shapeshiftersa dospjele su na vrhove klubskih top lista - to su Lola's Theme, Back to Basics i Incredible. Za "Back to Basics" nominirani su za najbolji singl na BRIT Awardsima.

Popis imena za koja su napravili remix posljednjih godina je impresivan : George Michael, Faithless, Frankie Knuckles, Todd terry, Christina Aguilera, Leona Lewis, Moby... Osim što rade super glazbu, The Shapeshifetrs su prije svega odlični Dji koji znaju napraviti pravu klubsku atmosferu.

Otvorenje ljetne sezone nije moglo početi bolje - uz The Shapeshifters!

Osvojite ulaznice na Metro portalu.

ULAZNICE
Cijena u predprodaji : 60kn (Terminal Club, Dallas Music shop i Fillodramatica - Rijeka) Cijena ulaznice na dan : 75kn

Terminal Club Info & Table and Ticket Reservations: +385 (0)91 598 9952/ info@terminalclub.hr

The Shapeshifters - Lola's Theme (OFFICIAL VIDEO)


www.myspace.com/theshapeshifters

www.faceboook.com/theshapeshifters

www.twitter.com/ukshapeshifters

www.nocturnalgroove.co.uk

27.05.2010. 16:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh