« Kazalište
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
QUEER SEZONA

Svečano otvorenje 20. Queer Zagreba

Sutra nastavljamo s bogatim programom koji započinje scenskim čitanjima književnika Daniela Alexandera Jonesa i Nore Verde u 17:00 u MaMi

Otvorenje Sezone
Otvorenje Sezone (Arhiva)
Više o

Queer Zagreb

,

20. Queer Zagreb

,

Yira Yira

Došao je i taj dan! Pridružite nam se večeras na svečanom otvorenju 20. Queer Zagreba. Doveli smo za Vas 100 umjetnika i aktivista iz cijelog svijeta, a sve započinje večeras svečanim otvorenjem u HNK. Naime, predstava Brune Isakovića i Nataše Rajković „Yira, yira" nakon izvedbi u Buenos Airesu i Sao Paulu svoju hrvatsku premijeru ostvaruje na 20. obljetnici Queer Zagreba. 

Dođite večeras u 19:30 u HNK Zagreb i pogledajte predstavu  „Yira, yira" koja je nastala u suradnji  Brune Isakovića i Nataše Rajković s izvođačicama/ima, seksualnim radnicama/ima i queer aktivistkinjama/ima iz Argentine: Juan Ejemplo, Leandra, Pichón Reyna i Sofía Tramazaygues

Ulaznice možete kupiti na https://ulaznice.hr/web/event/38/9864 

Sutra nastavljamo s bogatim programom koji započinje scenskim čitanjima književnika Daniela Alexandera Jonesa i Nore Verde u 17:00 u MaMi (Preradovićeva 18). 
Nakon čitanja dođite u Muzej suvremene umjetnosti u 19:00 i pogledajte performans "Velo de silencio" poznatog umjetnika Carlosa Martiela.

U Etnografskom muzeju u 19:00 Vas očekuje ansambl Lado sa koncertom EtnoQueer.

U 20:00 u Muzeju suvremene umjetnosti sudjelujte u interaktivnom performansu "La Bête" umjetnika Wagnera Schwartza.

I na kraju dana u ZPC-u u 21:00 možete pogledati reprizu predstave "Yira, yira".

24.05.2022. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh