« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
Rijeka

"Sve same barabe recesija tour 2009" u Rijeci!

Zbog zimskih neuvjeta riječki koncert prebačen je za 22. siječnja 2010.

Više o

Rijeka

,

dancing bear

,

prti bee gee

,

ajs nigrutin

Nitko nije mogao predvidjeti da će sve same barabe svoj recesija 2009. tour prenjeti u 2010. godinu, ali nakon odličnih nastupa u Zagrebu i Puli elementarna nepogoda zvana snijeg u primorju uspjela je poremetiti planove.

Novi termin koncerta u Rijeci u Stereo dvorani je petak 22.01.2010.

Datum je nov, ali izvođači, hip hop show i cijena ulaznice ostaju isti, da sve ostane autentično kao na nastupima u Zagrebu i Puli pobrinuli smo se da i 2010.  bude recesivna godina. Čak i najava ostaje ista!

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Atmosfera iz Aquariusa:

http://www.transmeet.tv/default.aspx?id=859
http://www.javno.com/foto.php?id=5&rbr=16158&idrf=736326

SVE SAME BARABE RECESIJA 2009. TOUR

PRTI BEE GEE

Najkontroverznija srpska hip hop grupacija konačno dolazi u posjet našim krajevima. Šira javnost ih upoznaje 2001. g. kada izbacuju singl „Pajp" s kojim su najavili svoju psihonautsku verziju hip hopa koja kulminira albumom „Grejtes thits" 2002. godine.

I tko zna gdje bi im bio kraj da 2005. vuteng pčela ubojica nije ubola u mozak i usmrtila vođu benda Davora Bobića aka Moskrija.

Iako su ostali bez  kreativne poluge i MC-a, Mikri Maus i Eufrat odlučili su ostati prti i poslije Moskrijeve smrti i nastaviti linijom koju je bend nacrtao još davnih dana.  Te godine objavljuju tribute album naslovljen naravno „Moskri", a dvije godine kasnije album „Točno u prepodne!!!"

Osim uspomene na hip hop fanatika koji neće biti s nama na koncertu očekujte PBG hitove u visokoenergetskim rafalima.

BDAT DŽUTIM aka TIMBE

Poznat  i kao onaj treći iz Bad Copy-a. Iako nije toliko eksponiran kao njegove kolege Ajs i Vikler i više je nego dobro poznat u gradovima ovog tour-a. Iako smo na Timbeta navikli gledati u paru s Nigrutinom i mikrofonom, u zadnje vrijeme sve više vremena provodi iza DJ pulta ili kompjutera.

Jedan je od glavnih sastojaka  Bad Copy i 43zla i začin u mnogim drugim projektima ali još uvijek bez službenog samostalnog izdanja  budući da je dugoočekivani LP „Timbetova zemlja" iz 2004. Umjesto za izdavačku kuću izašao za internet. Ali kako stvari stoje do kraja godine promijenit će se i ta stavka u njegovoj biografiji znači provjerite na spejsu kako zvuče stvari s novog albuma.

Dakle MC, DJ, selektor, producent, sensei, dobri duh i prijatelj ili jednom riječju Timbe.

BVANA

Jedan od nastavljača 43 23 tradicije dolazi iz Lagune i zove se Bvana. Nakon solo albuma „Tko je krao jogurt" iz 2006. i  „Na nivou prosečne cigle"  izdanog ove godine, krajem ljeta podijelio je s Nigrutinom album „Fujznem Džigili" koji je u cijelosti posvećen, a čemu drugom nego šašavom duhanu.

Bvana je karijeru počeo u grupi Supahouse koju je dijelio sa Sevenom i Strukom, njegov prvi solo album je već postao klasik srpskog repa, a njegova karizma izbacila ga je u TOP 5 srpskih MC-a danas.

Budući da je period  2004.-2008. g. proveo na sjeverno američkom kontinentu, jako se zaželio akcije i sigurno će biti najmotiviraniji da pokaže što zna.

AJS NIGRUTIN

Ajs Nigrutin je apsolutni car!

DJ RAHMANEE

Kud sve MC barabe tud i DJ baraba. Da ne poludimo od silnog hip hopa odvrtit će jedan d'n'b/jungle/dubstep set za kraj. I za ples naravno.

Rahmanee je jedan od nosećih stupova srpske d'n'b scene,  jer osim DJingom bavi se i produkcijom plesnih hitova. Pjesma  „Udarac" na Viklerovom albumu i „Budjav lebac rmx" na albumu grupe S.A.R.S širi njegov utjecaj na hip hop i reggae scenu i publiku.

Energični i plesni setovi u njegovoj režiji pomiču  zabavu iza granica vaše izdržljivosti!
18.01.2010. 17:13:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh