« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
HE HE

Stvari koje muškarci jednostavno ne shvaćaju kod žena

Muškarcima su žene čuđenje u svijetu, da parafraziramo ono poznatu, jer žene se ponekad ponašaju na način koji muškarcima jednostavno nije jasan

Zašto ona ...? :)
Zašto ona ...? :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

komunikacija

,

muškarci

,

nerazumijevanje

Žene su muškarcima enigma u najvećem broju slučajeva, a najviše ih izluđuje ponašanje koje njihov pravolinijski način razmišljanja jednostavno - ne shvaća.

Recimo, riječ slatko ... slatke su im bebe, frajeri tipa Brada Pitta, no jednako tako i cipele, halijne i automobili, a tu se muškarci, kojima su slatki kolači i čokolada bespovratno gube i ostaju potpuno zbunjeni.

>> Veliki vodič kroz neobjašnjivo žensko ponašanje za muškarce >>

Ništa manji kuršlus u mozgu ne izaziva i opsjednutost sapunicama - muškarci se gube već nakon pet minuta epizode jer im mozak tolike kombinacije ne želi prihvatiti

>> Žene cijene muškarce koji ih pokušavaju shvatiti >>

Muškarci su sigurno poprilični egoisti, no, ponekad ne mogu shvatiti potrebu svoje drage za centrom pažnje - recimo, u centru fotke mora biti ona, makar prekrivala piramide u pozadini.

>> Muškarci stvarno ne razumiju žene >>

Naravno, priča ne bi bila potpuna be ove dvije stvari koje muškarci apsolutno nikad neće shvatiti - ženske torbe i štikle. 

Muškarci vole sve nositi u džepovima i tolika torba im treba kad idu na put, kako žene stoje cijelu večer na partyju u štiklama, to je jednostavno kozmička tajna koju nikad neće proniknuti. 

10.04.2016. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh