« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
ZANIMLJIVO :)

Ćelavi muškarci privlačniji su ženama

U slučaju da paničarite zbog gubitka kose, ovo bi vas istraživanje moglo utješiti - muškarci bez kose izuzetno su privlačni ženama

Jasonu Stathamu dobro ide i bez kose!
Jasonu Stathamu dobro ide i bez kose! (Instagram)
Više o

žene

,

ćelavost

,

privlačnost

,

ćelavi muškarci

Ćelavi muškarci privlačniji su ženama, pokazao je cijeli niz istraživanja, tako da oni koji, poput legendarnog Georgea Constanze iz kultne serije Seinfeld imaju problema s "visokim čelom" ne moraju čekati kao on da slučajno nalete na ženu kojoj se to sviđa - ima ih napretek!

Naime, žene ćelave muškarce doživljavaju kao jače, muževnije, seksipilnije i dominantnije, a psiholozi i dalje muku muče sa shvaćanjem ovog fenomena - poznato je i da žene vole provući prste kroz kosu svog dragog, ali očito ima i nešto u glađenju ćelave glave.

Teorije su razne - od one da muškarci ćelave glave žene podsjećaju na djecu pa im bude majčinske osjećaje do priče o kosi kao problematičnom dijelu muškog izgleda: žene je prvo primjećuju, pa ako je neuredna ili prljava, odmah ih odbija. No, kad je nema, skreću pažnju na oči i onda dolazi do privlačnosti.

Tek toliko da znate - čak dvije trećine muškaraca do 35 godine počne gubiti kosu, a do 50. će čak 85 posto njih ostati bez prilične količine kose.

Stoga, ako vam opada kosa, a niste spremni na presađivanje, umetke, perike ili tetoviranje folikula, savjet je jednostavan - obrijte glavu, povećat će vam šanse kod žena.

Ili ipak ...?!

12.04.2016. 21:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh