« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
STRIJELAC - 2013.

Strijelac - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Strijelca za 2013. donosi emotivnu i sentimentalnu godinu prožetu intenzivnim događajima dobrog predznaka

Strijelac - godišnji horoskop za 2013.
Strijelac - godišnji horoskop za 2013. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Strijelac

,

2013

,

horoskop 2013.

,

godišnji horoskop 2013.

,

horoskop godišnji

Godišnji horoskop za 2013. za Strijelce donosi godinu prošaranu periodima dobrih i loših iskustava i događanja, a jedini način da sve nadvladate bez problema ili posljedica po zdravlje je optimističan i vedar pristup, koji će vam mozak zadržati u kreativnom modu rada.

Kako će Jupiter provesti još i prvu polovicu ove godine u vama opozicijskom znaku Blizanaca, sve do početka lipnja, jednostavno ćete morati podnijeti neke žrtve za vama bliske osobe, biti aktivni i odlučno zahtijevati ono što želite.

Jedino na taj način moći ćete uspostaviti odnose koji će biti obostrano korisni i dobri za obje strane. Trunka dobre volje i spremnosti za kompromis bit će dovoljna da se situacije riješe na najbolji način za vas.

Iako Strijelci nisu naučili plesati na nečiju svirku, upravo obrnuto, prva polovica 2013. godine pravo je vrijeme za savladavanje te vještine. Nakon toga Jupiter ulazi u Raka i stvari se okreću u vašu korist, iako ćete se osjećati nešto emotivnije i sentimentalnije, češće se vraćati u neke sretnije dane u mislima i na svaki način pokušati grubu stvarnost shvatiti na vama prihvatljiv način.

Bilo bi dobro kad bi mogli odvojiti stvarnost i maštarije, jer ćete na taj način samo izazvati još više emocija. No, ako se pojave, nemojte ih sakrivati ili potiskivati nego ih pustite van, takav će vam pristup donijeti najviše koristi.

Pošto će Jupiter biti u harmoničnom odnosu sa Saturnom i Netpunom u Ribama, ta vam konstelacija donosi mistično, kreativno i emotivno raspoloženje, kao i takvo društvo. Bit će vam lako ostvariti sve na tim poljima, no svejedno pripazite na obećanja koja dajete, ne smijete se uobičajeno lako razbacivati datumima i ljudima jer se ovoga puta možda nećete moći izvući ako uprskate stvar.

Sve u svemu, ove godine treba se što je više moguće odmaknuti od mundanih pitanja, materijalnog i ostalih stvari koje vas obvezuju i sputavaju i posvetiti što je više moguće vremena sebi i svojim duhovnim potrebama.

POSAO: Pažljivo balansiranje financijama i trošenje striktno unutar mogućnosti i plana popravit će vam izglede za uspješnu 2013. Iako je ovo godina žetve dosadašnjeg rada, neočekivanih će troškova biti dovoljno da vam zagorče život. Na poslu izbjegavajte kolege u koje se ne možete pouzdati, jer planovi i projekti na kojima radite previše su važni za vašu budućnost da biste si dozvolili greške drugih ljudi. Samopouzdanje i strpljenje dva su vaša najjača oružja u 2013., i nemojte ih se sramiti upotrijebiti kad god zatreba, pa bilo to i svaka dva sata.

LJUBAV: Strijelci u stabilnim vezama ili braku imaju sreće, jer će im partneri tijekom cijele godine pružati bezrezervnu podršku u svim situacijama. Uzvratite to povjerenje istom mjerom, budite romantični i puni razumijevanja za partnera, nije vrijeme za sitne prepirke, a kamoli velike svađe. Ljubav će vam biti postojana i čvrsta, uživajte u njoj.

ZDRAVLJE: U usporedbi s proteklom godinom, vaš će fizičko zdravlje biti bolje od mentalnog. Ipak, kako se očekuje velika količina stresa kroz godinu, osigurajte si dovoljno odmora i vježbe kako bi um i tijelo ili potpuno spremni za se moguće događaje.

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 18:11:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh