« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
DJEVICA - 2013.

Djevica - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Djevice za 2013. donosi sjajnu financijsku situaciju, puno uzbuđenja i nove prijatelje

Djevica - godišnji horoskop za 2013.
Djevica - godišnji horoskop za 2013. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

2013

,

horoskop 2013.

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za 2013. Djevicama donosi pregršt novosti u odnosu na prošlu godinu, a bez puno truda sve će novosti biti dobre. Neptun u Ribama, u harmoničnom odnosu sa Saturnom u Škorpionu i, od lipnja, Jupiterom u Raku napravit će sve kako bi vam se ispunili snovi i planovi koje ste imali za ovu godinu.

Ne treba se ograničiti samo na kuću i posao, razvijte svoje hobije u nešto malo više, jer ćete na taj način upoznati više ljudi srodnih sklonosti koji bi se mogli pokazati vrijednim prijateljima u slučajevima kad će vam biti potrebna podrška ili pomoć u nekom poslovnom poduhvatu.

Ipak, svim tipovima veza treba pristupati opreznije, jer Neptun ponekad zamagljuje pogled i mogao bi vam zakloniti neke mane potencijalnog partnera ili prijatelja, stoga zadržite uobičajenu distancu na početku, no istovremeno dozvolite ljudima da vam pokažu kakvi su stvarno.

Tijekom godine postoji velika mogućnost da vam stignu nenajavljeni gosti koji će ostati puno duže nego što kažu da bi trebali, testirajući pritom vaše strpljenje i stavljajući na kušnju vašu pristojnost. Kako prođete ovaj test, takav će vam biti i nastavak godine, pa dobro odvagnite sve mogućnosti.

Financijska strana godine bit će izuzetno dobra, s odlično aspektiranim mogućnostima zarade od nekretnina u razdoblju između travnja i lipnja, a susret s važnom i moćnom osobom krajem kolovoza ili početkom rujna donijet će vam vezu i kartu prema boljem poslu.

Sve u svemu, ovo bi trebala biti godina preispitivanja svojih stavova i mogućnosti, jer zaštita koju vam daju teški planeti Jupiter, Saturn i Neptun omogućit će vam da neke stvari istestirate bez pretjerano loših posljedica po sebe ili okolinu.

Zavirite duboko u sebe, presložite ono što vidite da je na krivim mjestima i obnovite se na taj način, omogućujući skrivenim potencijalima da se probiju do površine, nebo vam je sklono i željno pomoći kako biste postali bolja i uspješnija osoba.

Iskoristite ovu godinu za unapređivanje odnosa s partnerom ili za potragu za novim, jer slobodne će Djevice imati mnoštvo prilika za nova poznanstva od kojih bi se jedno moglo prometnuti u dugu i lijepu vezu, stoga uvijek budite sređeni i spremni za nove zabave, aktivnosti ili jednostavnu šetnju.

POSAO: Nećete dobro procjenjivati situaciju s novcem, jer ono što vas brine ili buni bit će više stvar vašeg pogleda na svijet nego realnosti. Stoga, iskoristite povoljne mjesece travanj, sviban, lipanj i srpanja i skupite zalihu koja će vam dati sigurnost koju tražite. Proširite horizonte, nije uklesano u kamenu što morate raditi u životu, tako da Djevice trebaju biti otvorene na nove poslovne prijedloge ili nova radna mjesta, ako je to ono što vam treba u životu, to ćete i dobiti. Ako vam je posao vezan uz politiku ili birokraciju, kolovoz i listopad vaši su mjeseci.

LJUBAV: Nitko vas ne može naučiti kako da imate uspješan ljubavni život, jer se radi baš o nečem samo vašem i privatnom. Stoga, oprezno od ožujka do lipnja, sve u rukavicama i kao po jajima, pa će ostatak godine proteći u miru i harmoniji. Budite velikodušni prema partneru, popustite kad treba i znat će to cijeniti, što će vam dobro doći u nekim odlučnim trenucima u profesionalnom životu. Vjenčanja su dobro aspektirana početkom godine, a oni u stabilnim vezama moći će ponovno probuditi neke uspavane iskre.

ZDRAVLJE: Kako su Djevice i inače brižne po pitanju svog zdravlja, tako će vas i ove godine zaobići veći problemi, no mogli bi imati produženu seriju prehlada zbog brige oko drugih stvari, što će vam oslabiti imunitet. Recept je jednostavan - manje rada, više kretanja, puno vitamina. Znate i sami da je to moguće, pa tako i organizirajte sami sebe kako biste bili još zdraviji.  

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 17:54:46
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jani
    12.01.2013. 18:26
    ovaj horoskop je zaista istina
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh