« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
LAV - 2013.

Lav - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Lava za 2013. donosi rješavanje karmičkog tereta, materijalne probitke i uspjeh na privatnom planu

Lav - godišnji horoskop za 2013.
Lav - godišnji horoskop za 2013. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

2013

,

horoskop 2013.

,

godišnji horoskop 2013.

,

horoskop godišnji

Godišnji horoskop za 2013. Lavovima donosi godinu u kojoj će doći do promjena na bolje u raznim aspektima života, no naročito na privatnom planu. Prvi dio godine, dok je Jupiter još uvijek u Blizancima, bit će sjajan na društvenom planu.

Imat ćete više poziva na druženja nego što ćete ih moći prihvatiti, stoga birajte ona na kojima očekujete zanimljive ljude koji vam na neki način mogu pomoći, izravno ili neizravno. Neki od prijatelja koje steknete u tom periodu postat će dio vašeg unutrašnjeg kruga kao kvalitetne osobe na koje se možete osloniti, što je vrlo važno za drugi dio godine.

Naime, ulaskom Jupitera u Raka Lavovima započinje razdoblje u kojem će preispitati neke svoje stavove i prilagoditi ih životnim okolnostima u kojima se sada nalaze, ujedno pripremajući teren za 2014. godinu kad Jupiter ulazi u Lava i donosi godinu trijumfa na svima životnim poljima.

U 2013. godini riješite se karmičkog tereta, prigrlite neke ljude koje ste do sada zanemarivali a one koje ste neopravdano favorizirali postavite na pravo mjesto. Radite na sebi kako bi se riješili ponašanja koja su vam do sada ograničavala napredak i držala vas na mjestu, jer osim što zaslužujete više, imate i potencijala i mogućnosti za ostvarivanje snova.

S materijalne će strane godina biti znatno bolja od prošle, no i dalje je potreban velik oprez s financijama, pa izbjegavajte bilo kakva ulaganja tijekom ožujka i kolovoza, dok su poslovi s nekretninama izuzetno dobro aspektirani u periodu između rujna i studenoga.

Posvetite više energije organizaciji putovanja, jer jedno od njih, u drugoj polovici godine, ima velik potencijal za mijenjanje poslovnog statusa u neslućene visine.

No, položaj Mjesečevih čvorova u Biku i Škorpionu sugerira Lavovima da se ove godine koncentriraju na sebe i obitelj, uspostavljajući kvalitetnije odnose s partnerom i djecom, kao i roditeljima. Ma kako važni bili poslovni uspjesi, privatni su ove godine još važniji jer predstavljaju temelj za neupitnu podršku koja će vam itekako trebati sljedeće godine kad Jupiter uđe u vaš znak.

POSAO: Zadovoljavajuća godina, što zapravo znači da neće biti važnijih promjena i dobitaka, no svega će biti dovoljno da vam ne oduzima previše vremena za obitelj koja vam je na vrhu liste prioriteta, zajedno s vama kao osobom kojoj u 2013. godini trebate posvetiti najviše pažnje. Promjene koje napravite na sebi najbolje će se vidjeti upravo na poslovnom planu, stoga zasučite rukave i potrudite se da uvijek sve završite na vrijeme i unutar radnog vremena, kako bi vam ostalo više vremena za obitelj i prijatelje. Lavovi koji se bave računalima i marketingom ipak mogu očekivati promjenu radnog mjesta tijekom kolovoza, ako odluče da je to dobro za njih i prihvate ponude koje će biti na stolu.

LJUBAV: Ljubavni život u 2013. godini teći će bez zastoja, glatko i romantično u isto vrijeme, a Lavovima u vezama cijele godine zvoniti svadbena zvona koja će ih pretvarati u obiteljske ljude. Godina je tako dobra da će nerijetko Lavovi koji su se razišli s partnerom uspjeti prevladati razlike i ponovno se ujediniti s tim osobama, a najbolje će biti upravo Lavovima u dugotrajnim vezama koji će ovu godinu pamtiti kao godinu renesanse ljubavi.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete posljedice ubrzanog tempa života koji će vam donijeti stalni umor, no morate prevladati takve osjećaje i ubaciti dodatnu energiju u svoj život. To praktično znači da je vrijeme za promjenu jelovnika, navika i fizičkih aktivnosti, sve u cilju postizanja harmonije zdravog tijela i zdravog duha koja vam je nasušno potrebna za napredovanje u svim područjima života.

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 17:51:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh